Ecseri intézmények

Általános Iskola

Művelődési Ház

Óvoda I.

Óvoda II.

Információ

Kedves Szülők!

Tájékoztatjuk Önöket, hogy óvodánk 2019.07.21.-2019.08.25-ig zárva tart. Nyitás 2019.08.26. Augusztus utolsó hetére az óvodai ellátás biztosított a gyermekeknek az Andrássy utcai Óvodában, melyről kérnénk, hogy legkésőbb július 15-ig írásban(e-mailben) nyilatkozzanak, igénylik-e vagy sem.

a cikk folytatása
SZÜLŐI ÉRTEKEZLET

Szeretettel várjuk a leendő kiscsoportosok szüleit 2019. június 25-én, kedden, 17 órától az óvodában tartandó szülői értekezletünkre.

Apák napja!

APÁK NAPJA

Apák napja a Cserfa Kuckó Óvodában

Hazánkban június 3. vasárnapján ünneplik az édesapákat, nagypapákat. Bár a családban betöltött szerepük fontosságát számos pszichológiai tanulmány igazolja, ezek nélkül is tudjuk, érezzük, milyen különleges élmény egy gyermek számára az Apával játszani.
Mindezekből kiindulva -hagyományteremtő szándékkal- Apák Napi barkácsolós délutánt rendeztük az óvodában.
Kapcsolódva a környezetvédelmi világnaphoz előzőleg parafadugókat gyűjtöttünk, hiszen nagyszerű játékokat lehet újrahasznosítható dolgokból készíteni.

Zölden jobb...

Környezetvédelmi Világnap (június 5.) alkalmából gyermekeink és dolgozóink zöld pólóban érkeztek az óvodába. Izgatottan készültünk a délelőttre, hiszen a Föld napján elásott „kincseink” felszínre kerültek; kiváló lehetőséget biztosítva a közvetlen tapasztalatszerzésre, megfigyelésre, vizsgálódásra, pozitív szemléletformálásra. Minden csoport külön-külön elevenítette fel az április 25-én történteket. A szelektív hulladékokat, melyeket táblával jelöltük meg, kiástuk, megszemléltük,

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Intézmények eseménynaptára
Intézmények dokumentumtára

honlapkészítés: dupai