Ecseri intézmények

Általános Iskola

Művelődési Ház

Óvoda I.

Óvoda II.

Zöld Jeles Napok a Cserfa Kuckó Óvodában

A Zöld Jeles napok kiváló alkalmat teremtenek arra, hogy a környezetvédelem és fenntarthatóság kérdésével foglalkozhassunk már az óvodában. Tesszük ezt úgy - hogy a gyermekek számára befogadható, játékos tevékenységek közben- olyan fontos témákra irányítjuk a figyelmüket, mint a szelektív hulladékgyűjtés, újrahasznosítás,komposztálás, növények, állatok és vizeink védelme.

a cikk folytatása
Új mozgásfejlesztő eszközök a Cserfa Kuckó Óvodában

Az Ecseri Cserfa Kuckó Óvodában április 29-én a Magyar Gábor (pszichológus, testnevelő tanár) által kifejlesztett mozgáskotta módszer, eszközrendszer beszerzésére nyílt lehetőség. A beszerzés elnyert pályázat, valamint az Ecseri önkormányzat által nyújtott önrész biztosításával valósult meg. Az eszközök kiszállításának alkalmával Magyar Gábor bemutatót, szakmai konzultációt tartott az óvodapedagógusaink számára. A módszer ismertetése és az eszközök bemutatása,

Föld napja az Andrássy utcai Óvodában

Minden 1970-BEN KEZDŐDÖTT…
Az első Föld napján, Denis Hayes amerikai egyetemista kezdeményezésére, 1970. április 22-én 25 millió amerikai emelte fel szavát a természetért. Ez a történelmi jelentőségű esemény az Egyesült Államokban – és az ország határain túl is – fontos változásokat hozott: az USA-ban szigorú törvények születtek a levegő és a vizek védelmére, új környezetvédő szervezetek alakultak, és több millió ember tért át ökológiailag érzékenyebb életvitelre.
1990-BEN VILÁGMOZGALOMMÁ VÁLT…

Sütkérezés a cserfa kuckó óvodában

Tündéri aranyos nyugdíjas nénikkel sütögettek, énekeltek és táncoltak ma kis ovisaink.
Ez egy új kezdeményezés, mellyel a hagyományaink még mélyebb, sokoldalúbb megismertetése a célunk, bevonva az idősebb generációk képviselőit.

Óvodaszépítő nap

Az idei évben óvodánk, az Andrássy utcai Óvoda már második alkalommal rendezte meg óvodaszépítő napját. Köszönjük a szülők összefogását, segítő kezeiket, mellyel tiszta, virágos intézményt varázsoltak az oviból. A pedagógus kollégák irányításával több munkaterületet alakítottunk ki, ahol mindenki szorgoskodhatott kedvére. Szép virágládák kerültek az ablakokba, festettünk, felfrissítettük a fűszeres kertünket, megújítottuk a homokozót és egy szép kerti tavat is készítettünk. A gyermekek is kivették részüket a munkálatokból,

összes hír
Járási Hivatal, Okmányiroda
Intézmények eseménynaptára
Intézmények dokumentumtára

honlapkészítés: dupai