Fölényes győzelem Újlengyel ellen

Újlengyeli DSE - Ecser SE 0-4
Szombat délután Újlengyelbe látogattunk. Tudtuk, hogy vízválasztó lesz ez a meccs számunkra, hiszen ha kikapunk, akkor megragadunk a középmezőnyben, ha nyerünk, akkor tapadunk az élbolyhoz.

Összeállításunk: Nagy Csaba, Szilágyi Károly (Brunner Ádám 62’), Preska Bálint (Csaba Zsolt 81’), Tóth Péter, Szabó Balázs, Ambrus Bálint (Gazdag Dániel 76’), Görög Zsolt (Bartha Tibor Zoltán 62’), Vágó Bence Gábor (Budavári Bence 83’), Gubcsó Dávid, Szabó Tamás (Bagó József Zsolt 89’), Aszódi Márton.

A srácok kellő mentalitással léptek a pályára és már a 7. percben vezetést is szereztek Preska Bálint révén. A végig fölényben játszó ecseri csapat a 30. percben megduplázta előnyét Szilágyi Károly gyönyörű bal lábas lövése után. A félidő vége előtt Tóth Péter nagyszerű keresztlabdáját Szilágyi fejelte vissza a hosszú oldalra. Gyönyörű gól volt, a félidőben 3-0 ide!

A második félidőben sem álltunk vissza, ugyanúgy rohamoztuk az ellenfél kapuját, ahogy az elsőben. A 65. percben Brunner Ádám beadására Preska érkezett a legjobb ütemben és pofozta be a labdát a kapuba. Sajnos Ádám a beadást követően megsérült és le kellett cserélni. Jobbulást kívánunk neki! Az eredmény már nem változott, győzelemmel térhettünk haza.

Földváry Attila edző értékelése: „A mérkőzést végig uralva, magabiztosan és jól játszva hoztuk el a három pontot Újlengyelből. Az egyre növekvő számban lévő szurkolóinknak köszönjük a biztatást, játékosaimnak pedig gratulálok a sikeres hétvégéhez!”

Csapatunk 8 forduló után jelenleg a tabella 5. helyén áll 18 ponttal.

Október 17-én 15 órai kezdettel hazai pályán fogadjuk az Úri KSK csapatát. Minden kedves szurkolónkat várunk sok szeretettel!

Utánpótlás (U14) meccsen: Ferihegy-Vecsés – Ecser 12-0

HAJRÁ ECSER

(2020. október 14.)

honlapkészítés: dupai