Zöldhulladék gyűjtés lesz 2020. szeptember 11-én, pénteken

A DTkH Nonprofit Kft. 2020. szeptember 11-én, pénteken végzi a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést Ecseren reggel hat órától. Használják ki ezt a lehetőséget!
Az avar és kerti hulladék égetése május elsejétől szeptember 30-ig tilos! (Hétvégén is!)

Többen kérdezték, hol találják a szállítási időpontokat? Honlapunkon az eseménynaptár rovatban folyamatosan, és itt, a hírek között két nappal a szállítást megelőzően. A szállítás kezdetétől 48 órával korábban lehet kitenni a hulladékot az utcára. Korábban ne rakják ki a szemetet az utcára!

A füvet és egyéb lágyszárú növényeket, illetve a lehullott falevelet a DTkH Nonprofit Kft. által térítésmentesen rendelkezésre bocsátott zöld színű lebomló műanyag zsákban, illetve az ágnyesedéket max. 70 cm hosszú kötegekben összekötve (alkalmanként maximum 0,5 m3 mennyiségben), a zöld zsák mellé helyezze ki az ingatlana elé, a közterületet nem szennyező módon.

Csak 2 db cserezsákot adnak.
Ha nincs elég zsákjuk, hívják fel a Polgármesteri Hivatalt, és tudunk segíteni.

A szállítók valóban csak 0,5 m3 mennyiséget visznek el, a többit otthagyják. Kérjük, figyeljenek arra, hogy ne lépjék túl a kihelyezhető mennyiség határát!

Természetesen a szállítás feltétele, hogy rendelkezzenek szerződéssel a DTkH. Kft-vel, és mindig időben fizessék meg a szemétszállítási díjat.

Kérjük ügyintézésre az elektronikus vagy telefonos elérhetőségeket válasszák!
A cég elérhetősége:

DTkH Nonprofit Kft.
Telefon: 06-53/500-152
06-53/500-153
ugyfelszolgalat@dtkh.hu
www.dtkh.hu

Az üveget az EKO Kft. Zrínyi u. 43. szám alatti telepe előtt lévő üveggyűjtő konténerekbe lehet elhelyezni.

A kommunális (kukás) szemétgyűjtés legközelebb 2020. szeptember 10-én, csütörtökön lesz.

A következő szelektív hulladékgyűjtést 2020. szeptember 14-én, hétfőn tartják.

A szolgáltató 2020. szeptember 10-én, csütörtökön 16. és 18. óra között tart kihelyezett félfogadást a Rábai Miklós Művelődési Házban.

(2020. szeptember 9.)


honlapkészítés: dupai