Otthon tartottuk a három pontot

Ecser SE - Nyáregyházi SK 2-1

Szombat délután hazai pályán fogadtuk a velünk azonos pontszámmal, sőt, azonos gólaránnyal is rendelkező ellenfelünket.

Az első játékrészben nem született gól, pedig hajtottak a srácok, látszott rajtuk, hogy ki szeretnék javítani az előző heti vereséget.

A második félidőben megtört a jég, Szilágyi Károly talált be az 50. percben. Sokáig úgy tűnt, hogy ez lesz a végeredmény, de a 88. percben egy szögletet követően ki tudott egyenlíteni a nyáregyházi csapat. A bekapott gól után Földváry Attila egyből pályára küldte a rutinos Bartha Tibort. Rá három percre Tibi egy felívelt labdát csúsztatott Preska Bálinthoz, aki befelé cselezett és laposan a kapuba lőtt. 2-1 ide! A középkezdés után a játékvezető véget vetett a mérkőzésnek, Ecser otthon tartotta a három pontot!

Földváry Attila edző értékelése: „Fizikailag erős ellenfél ellen küzdelmes mérkőzésen a csapat újra nagy akarattal játszva, még ha a végén is, de teljesen megérdemelten nyert!”

Összeállításunk: Nagy Csaba, Tóth Péter, Szabó Balázs, Csaba Zsolt (Bartha Tibor Zoltán 88’), Vágó Bence Gábor, Szilágyi Károly (Preska Bálint 77’), Gubcsó Dávid, Szabó Tamás (Brunner Ádám 74’), Gazdag Dániel (Ambrus Bálint 36’), Lévai Csaba István, Aszódi Márton.

Gólszerzőink: Szilágyi Károly és Preska Bálint.

A csapat következő mérkőzése 2020. szeptember 8-án, kedden 16.30. órakor kezdődik az Ady Endre utcai hazai pályán Vecsés ellen, a Pest megyei kupában.
A bajnokságban a következő meccs Turán lesz 2020. szeptember 13-án, vasárnap 16.30-kor.

Együttesünk jelenleg 6. helyen áll a tabellán két győzelemmel és egy vereséggel.

HAJRÁ ECSER!

(2020. szeptember 8.)


honlapkészítés: dupai