Remek kezdés: Ecser S. E. – Sülysápi S.E. 5 – 2 (3-1)

Lejátszotta szezonbeli első bajnoki mérkőzését az ecseri felnőtt labdarúgó csapat. Augusztus 22-én, szombaton az Ady Endre utcai pályán fogadták a Sülysáp együttesét. A vendégek a 3. percben megszerezték a vezetést, amire a mieink négy góllal válaszoltak. A meccs végére 5-2-re alakult az eredmény. A sikerhez Aszódi Márton három góllal járult hozzá.

Összeállításunk: Nagy Csaba, Szabó Balázs, Ambrus Bálint, Csaba Zsolt (Brunner Ádám 68’), Budavári Bence (Bartha Tibor Zoltán 80’), Vágó Bence Gábor (Gazdag Dániel 83’), Gubcsó Dávid, Szabó Tamás, Sztancsik Máté (Preska Bálint 46’), Lévai Csaba István, Aszódi Márton (Várkonyi Mátyás Sándor (87’).

Gólszerzőink: Aszódi Márton (3x), Csaba Zsolt, Gubcsó Dávid.
A focicsapat bajnokságra való készülődéséről, a sorsolásról már korábban írtunk:

www.ecser.hu/aktualis/anyag.php?id=8831

Cikkünk megjelenése óta még egy újabb játékos igazolt az ecseri csapathoz, Preska Bálint.
A 26 éves támadó nevelőegyesületéből, Gyömrőről érkezik hozzánk, ahol ontotta a gólokat, így elmondható, hogy vérbeli csatárt igazoltunk. Reméljük ezt a jó gólllövő szokását megtartja a jövőben is!
“Örülök neki, hogy egy ilyen összetartó közösségbe érkeztem életem első légióskodása során. Szerencsére úgy látom, a beilleszkedéssel nem lesz gond, szimpatikusak és segítőkészek a srácok. Nagyon örvendek az itteni célkitűzéseknek, remélem, hogy valódi bajnokaspiráns csapat képét fogjuk mutatni! Támadó létemre pedig bízom benne, hogy góljaimmal, hozzájárulhatok majd a csapat sikereihez.” – nyilatkozta Preska Bálint.

Edzőmérkőzéseket is játszottak a fiúk, Tápiószecső, az RKSK II. és Pereg ellen.

A következő mérkőzés a Pest megyei Kupában lesz 2020. augusztus 26-án, 17.00. órakor Monori-erdőn a Rebelog FC ellen.

A következő bajnoki meccset Pécelen játsszák a Péceli SSE ellen 2020. augusztus 30-án, vasárnap 10. órai kezdettel.

A soron következő hazai mérkőzés 2020. szeptember 5-én, szombaton 16.30-kor lesz Ecseren a Nyáregyházi SK ellen.

Közben elkészült az utánpótlás (U14) csapatunk sorsolása is. A fiatalok szeptember 5-én, szombaton 10 órakor kezdenek Erdőkertesen.
Első hazai meccsük szeptember 12-én, szombaton 10 órakor lesz Kistarcsa ellen.

Hajrá Ecser!

(2020. augusztus 24.)honlapkészítés: dupai