Labdarúgó csapatunk készül a bajnoki szezonra

A koronavírus járvány miatt az előző labdarúgó szezon félbeszakadt. Az MLSZ Pest Megyei Igazgatóság Versenybizottsága a besorolás után elkészítette a 2020/2021. évi Pest megyei férfi felnőtt labdarúgó-bajnokságok csoportbeosztásait.
A csoportbeosztások a csapatok egymástól való távolságának összehasonlításával, valamint a Pest megyei úthálózat figyelembevételével lettek kialakítva.
Az ecseri csapatot a Pest megyei III. osztályú felnőtt bajnokság Keleti Csoportjába sorolták Pécellel együtt. Így új együtteseket láthatunk játszani az ecseri pályán.

A csapat edzője, Földváry Attila július 8-ára tűzte ki az első edzést.

Közben kihasználták a nyári igazolási szezont. Az ecseri csapat első igazolása Vágó Bence
Bence a Rákosmenti KSK csapatától érkezik hozzánk. A 24 esztendős szélső 2015 és 2017 között már futballozott nálunk. Most 3 év után újra visszatért hozzánk.
“Nagyon örülök, hogy hazaigazoltam, a társak nagyon befogadóak. Remélem hasznos tagja tudok lenni a csapatnak, izgatottan várom a bajnoki rajtot!”

Az Ecser SE második nyári igazolása: Szabó Tamás
A 21 éves középpályás korábban játszott a BKV Előre csapatában, most pedig a megye I-es Százhalombattáról érkezik hozzánk.
“Nagyon sokat segít mindenki, hogy otthonosan érezzem magam a csapatban. Edzésen nagyon sok támogatást kapok mindenkitől, amiért nagyon hálás vagyok a srácoknak. Mindent megteszek hogy hasznos tagja legyek a csapatnak és valamilyen pluszt tudjak adni.”

Vágó Bencét és Szabó Tamást szeretettel köszöntjük Ecseren és sok sikert kívánunk nekik!

A csapat első edzőmeccsén, július 25-én győzött.
Ecser SE - Péceli SSE 4-1
Gólszerzőink: Tóth P., Szabó T., Aszódi M. (2)

A bajnokságot hazai pályán kezdi csapatunk 2020. augusztus 22-én, 17 órakor Sülysáp ellen.

Hajrá Ecser!

(2020. augusztus 1.)

Vágó Bence

Szabó Tamás

honlapkészítés: dupai