Búcsúzunk a Laky Ilonka Általános Iskola végzős diákjaitól

Hétfőn véget ér a tanév, s az Ecseri Laky Ilonka Általános Iskola 8. osztályos tanulói elköszöntek iskolájuktól, osztályfőnökeiktől – Dr. Petkyné Medvigy Ivettől és Jármai Ildikótól - tanáraiktól, egymástól. Ebben a tanévben március közepétől a távoktatás keretei között fejezték be tanulmányaikat. Most látszik igazán, hogy megkomolyodva mennyire kreatívak és önállóak lettek. Milyen magas fokon értenek sok mindenhez, közte a számítástechnikához. Mert nemcsak az online órák különböző programjaival boldogultak, de igazán profi kisfilmeket is gyártottak búcsúzásképpen. Kreatívak voltak az év végén a molinó készítésében, a fotózásban, és az emlékkönyv megszerkesztésében.

Kiss Katalin igazgató asszony e szavakkal köszöntötte őket:

"Szerdán, június 10-én a két nyolcadik osztály elbúcsúzott a tanáraiktól. Mint minden, ez is rendhagyó módon történt az idei évben. Két sírós-nevetős kisfilmet készítettek elköszönésül. A búcsú részeként az iskola kerítésére molinókat is kifeszítettek. A magam és a kollégáim nevében is sok örömet, kitartást, sikert kívánok további életükben, de főképpen bátorságot, mert
""Akármilyen utat is választasz magadnak, mindig lesznek, akik azt fogják mondani, tévedsz. Mindig lesznek majd olyan nehézségek, hogy azt fogod hinni, talán csakugyan a kritikusoknak van igazuk. Az út kiválasztása és követése a végsőkig mindig nagy bátorságot kíván.""
(Ralph Waldo Emerson)

Mind a 47 diáknak sok sikert kívánunk elkövetkező életükben!

(2020. június 13.)
honlapkészítés: dupai