Polgármesteri tájékoztató - 2020. június 10.

A körzeti megbízott rendőrünk András Attila jelezte, hogy ismét megjelentek környékünkön az unokázós csalók, ismereteim szerint Ecserről még nem érkezett bejelentés ilyen hívás miatt, de figyeljünk és jelezzük idős rokonainknak, hogy ne dőljenek be nekik! Már több alkalommal tájékoztattuk lakosainkat itt az interneten, levélben és a Cserfa újságban is erről a csalási formáról, remélem nem lesz senki áldozata.

Csütörtök éjjel lezárják a Zrínyi utcai vasúti átjárót, síncserét végeznek. Ismereteink szerint június 11-én, csütörtökön este 22 óra 40 perctől június 12-én, pénteken reggel 4 óra 40 percig lesz teljes zárlat. Az Arany János utca irányába terelik az autókat. Mindenki türelmét kéri a MÁV!

Mai napon elbúcsúztak a Laky Ilonka Általános Iskola nyolcadikos tanulói a tanáraiktól. Rendhagyó módon történt a búcsúzás, nem személyesen, hanem videón keresztül köszöntek el tanáraiktól és az iskola dolgozóitól, nagy élmény volt végignézni a kisfilmeket. Minden végzős diákunknak innen is sikeres és boldog életet kívánok!

Nincs tudomásunk koronavírusos betegről és információink szerint továbbra is 1 fő van hatósági karanténban.

Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Gál Zsolt
polgármester

/2020. június 11./


honlapkészítés: dupai