Polgármesteri tájékoztató - 2020. május 19.

A mai napon a TIGÁZ szakemberei óracseréket végeztek. Pár napja elterjedt a facebookon, hogy lehet, hogy valami nincs rendben a szolgáltató bejelentkezésével. Ezért a mai napon a körzeti megbízott rendőrünk és a közterület-felügyelőnk ellenőrizték a szerelőket, minden rendben volt velük.

Kérek mindenkit, hogy amennyiben bizonytalan, hogy a hozzá érkező szakember valóban az, akinek kiadja magát, ne a facebookon jelezze, mert ez nem biztos, hogy eljut az illetékesekhez! Természetesen legyünk óvatosak, de nem szabad pánikolni. A szerelőtől elkérhetjük az igazolványát és csak akkor kell beengedni, ha igazolni tudja magát. A szolgáltató telefonszámán is lehet információt kérni. Amennyiben valaki bizonytalan, hogy a bejelentkezett szolgáltató helyett esetleg csalókkal áll szemben, akkor munkaidőben a Polgármesteri Hivatalban jelezze a 06-29/335-161-es telefonszámon, vagy jelezheti a rendőrségen is.

Információink szerint jelenleg 7 fő van hatósági karanténban és továbbra is 2 fő a koronavírusos fertőzött betegünk. Ma is egyeztettem velük, jól vannak. Már éreznek illatokat, más jellemző tünetük továbbra sincs. Jobbulást nekik!

Minden lakosunknak jó egészséget kívánok!

Aki teheti, maradjon otthon!

Gál Zsolt
polgármester

/2020. május 20.)

honlapkészítés: dupai