Polgármesteri tájékoztató - 2020. május 12.

Május 14-én, csütörtökön a kommunális hulladék szállítása mellett zöldhulladék szállítás is lesz. Egyszerre 0,5 m3 zöldhulladékot visznek el illetve ágnyesedéket 70 cm hosszban összekötegelve. A DTKH Nonprofit Kft. elmondása alapján zöld zsákból 2 db cserezsákot adnak. (Emlékeztető: a szelektív szállításkor a sárga zsákból csak 1 db-ot adnak.) A karanténban lévők dupla zsákban rakhatják ki a kommunális hulladékot.

Ismereteink szerint hatósági karanténban jelenleg 11 fő van. Jelenleg 2 fő igazoltan fertőzött betegünk van. Szerencsére csak enyhe tüneteik vannak. Nem lázasak, nem köhögnek, enyhén náthásak és nem éreznek illatokat. A közérzetük a körülményekhez képest jó, aminek nagyon örülök. Mielőbbi gyógyulást kívánok nekik.

Továbbra is kérek mindenkit, hogy a higiéniai szabályokat tartsák be! Az üzleteinkben továbbra is rendelkezésre állnak maszkok, akinek szüksége van rá, kérjen és tudnak adni. A megfelelő ideig és megfelelő szerrel történő kézmosás fontosságát emelném ki újra, nem szabad könnyelműnek lennünk!

Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Aki teheti, maradjon otthon!


honlapkészítés: dupai