Polgármesteri tájékoztató - 2020. május 7.

Az egészségügyi ellátás fokozatos újraindításáról folyamatosan fogjuk tájékoztatni lakosainkat, napról napra vannak változások. Ami biztos a mostani álláspont szerint, telefonon egyeztessenek, igaz ez a háziorvosok, a fogorvos és a védőnők esetében, de az Ecseren kívüli járóbetegellátás igénybevétele esetén is. Telefonáljanak az ellátás személyes igénybevétele előtt az intézménybe és kérjenek tájékoztatást!

Sok sikert kívánok a rendhagyó módon érettségizőknek, már csak az idegen nyelv és a szabadon választott tárgy vizsgája van hátra és utána vége. Az idei évben szóbeli vizsgák csak testnevelésből vannak, más tárgyból csak azoknak, akik nem érik el az elégséges szintet, de a minimumot meghaladják. Remélem nem lesz szükség senkinek kényszerből szóbeli vizsgát tenni.

Ne feledjék, csütörtökön a szelektív hulladék elszállítását végzi a szolgáltató, a tájékoztatójuk szerint egy darab cserezsákot adnak (zsákok beszerzésében nehézségeik vannak), de átlátszó zsákban kihelyezett szelektíven gyűjtött hulladékot is elszállítják.

Jelenleg 4 fő hatósági karanténba helyezett lakosunkról tudunk, koronavírusos betegről nincs tudomásunk.

Minden lakosunknak jó egészséget kívánok!

Aki teheti, maradjon otthon!

Gál Zsolt
polgármester

(2020. május 7.)

honlapkészítés: dupai