Polgármesteri tájékoztató - 2020. április 23.

Mi történik a Deák Ferenc utcában? Az Önkormányzat megbízásából az EKO Kft. munkatársai a temető hátsó kerítése és a Deák Ferenc utca között lévő területen tereprendezést végeznek. Sajnos az elmúlt években sokan helyeztek el építési törmeléket ezen a területen, ezt most kitakarítjuk, illetve a temető hátsó kerítését újítjuk meg. A temetőben két út található, ezek hátsó összekötését készítjük elő illetve gyalogos bejáratot hozunk létre a hátsó oldalon, azért, hogy ne kelljen megkerülni a temetőt annak, aki szeretne bemenni. A terület kitakarítása után a parkosítást is szeretnénk elvégezni, ebben majd civil szervezeti és lakossági segítséget is kérni fogunk. Kérek mindenkit, hogy erre a területre ezután semmilyen hulladékot ne helyezzen el!

A közterületeink egyre virágosabbak, folyamatosan egyre több virág és más növény kerül ki a parkokba. Arra bíztatok mindenkit, hogy aki még nem ültette el a Cserfa újság mellékleteként kapott virágmagokat, mielőbb tegye meg, virágosítsuk településünket!

Ecseren tudomásunk szerint továbbra is 8 fő van hatósági karanténban. Egy fő igazolt fertőzött betegünk van (kórházban). Mielőbbi gyógyulást kívánok neki!

Mindenkinek jó egészséget és kitartást kívánok!

Aki teheti, továbbra is maradjon otthon!

Gál Zsolt
polgármester

(2020. április 24.)


honlapkészítés: dupai