Víz-fogyasztásmérők leolvasása veszélyhelyzetben

Tisztelt Felhasználók!

A kihirdetett országos veszélyhelyzetre való tekintettel Tisztelt Ügyfeleink, és munkatársaink egészségének védelme érdekében a Dél Pest megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt. szolgáltatási területén a fogyasztásmérők leolvasása 2020. március 23-tól átmenetileg felfüggesztésre került.

A járványidőszakban is biztonsággal fogyasztható a csapvíz, ugyanis a koronavírus inaktiválódik az ivóvíz-fertőtlenítési folyamat során – tájékoztat a Nemzeti Népegészségügyi Központ.

A kialakult veszélyhelyzeten túl azonban mind a szolgáltató, mind a Felhasználók érdeke, hogy az elszámoló-számla valós adatokon alapuljon, a kieső időszak pótlása - a birtokunkban lévő jelenlegi információk szerint - kétséges.

Kérjük, hogy a jelenlegi időszak alatt kísérjék figyelemmel a vízfelhasználási szokásaikat, és szükség esetén módosítsák a korábban beállított átlagmennyiségüket. Elkerülve ezzel, hogy elszámoláskor a megszokott felhasználás többszörösét kelljen kiegyenlíteniük. Valamint a saját leolvasásokkal időben észlelhetők az esetleges belső meghibásodások, csőtörések, melyek költsége, és következményei a Felhasználó fizetési kötelezettségi körébe tartoznak.

A jelenlegi veszélyhelyzet körülményei miatt, kérjük Önöket, hogy a saját mérőállás ellenőrzési adatokat szíveskedjenek eljuttatni részünkre, az alábbi csatornák valamelyikén.

A veszélyhelyzet időszaka alatt: az illetékes leolvasó munkatárs részére telefonon, SMS-ben - melyről postaládában értesítést küldünk -, valamint az ertekesites@dpmv.hu e-mail címre elektronikus levélben, az azonosításhoz szükséges adatokkal.

A szokásos módon továbbra is minden hónap 25-e és 30-a között lejelenthetik az alábbi elérhetőségeken:
Központi Telefonszám: 06-29/340-010 Web: https://eugyfel.dpmv.hu/ (regisztráció szükséges, ennek feldolgozása 1-2 munkanapot vehet igénybe!)

Folyamatosan nyomon követjük a járványügyi helyzet alakulását, és szükség esetén további intézkedéseket vezetünk be. Kollégáink ebben a kritikus egészségügyi veszélyhelyzetben is lelkiismeretesen, felelősségteljesen végzik munkájukat. Társaságunk mindent megtesz az általa biztosított közszolgáltatás folyamatos, zavartalan fenntartása érdekében.

Mindehhez Felhasználóink segítő együttműködését ezúton is köszönjük!


DPMV Zrt.

(2020. április 19.)


honlapkészítés: dupai