Zöldhulladék szállítás 2020. április 16-án, csütörtökön

A DTkH Nonprofit Kft. 2020. április 16-án, csütörtökön végzi a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést Ecseren reggel hat órától.

A füvet és egyéb lágyszárú növényeket, illetve a lehullott falevelet a DTkH Nonprofit Kft. által térítésmentesen rendelkezésre bocsátott zöld színű lebomló műanyag zsákban, illetve az ágnyesedéket max. 70 cm hosszú kötegekben összekötve (alkalmanként maximum 0,5 m3 mennyiségben), a zöld zsák mellé helyezze ki az ingatlana elé, a közterületet nem szennyező módon.

A szállítók valóban csak 0,5 m3 mennyiséget visznek el, a többit otthagyják. Kérjük, figyeljenek arra, hogy ne lépjék túl a kihelyezhető mennyiség határát!

A kommunális (kukás) szemetet is április 16-án viszik. Aki önkéntes karanténban van, a szemetet dupla zsákban köteles a kukába beletenni!

Természetesen a szállítás feltétele, hogy rendelkezzenek szerződéssel a DTkH. Kft-vel, és mindig időben fizessék meg a szemétszállítási díjat.

A koronavírus járvány megelőzése és minimalizálása érdekében 2020. március 13-ától (péntektől) a DTkH minden Ügyfélszolgálati irodájában és Ügyfélkapcsolati pontján határozatlan időre szünetel az ügyfélfogadás!

Kérjük ügyintézésre az elektronikus vagy telefonos elérhetőségeiket válasszák!
A cég elérhetősége:

DTkH Nonprofit Kft.
Telefon: 06-53/500-152
06-53/500-153
ugyfelszolgalat@dtkh.hu
www.dtkh.hu

Az üveget az EKO Kft. Zrínyi u. 43. szám alatti telepe előtt lévő üveggyűjtő konténerekbe lehet elhelyezni.


(2020. április 14.)


honlapkészítés: dupai