Polgármesteri tájékoztató - 2020. április 10.

Emlékeztető

Ne feledjék, április 11-én, szombaton azokat, akiknek még szükségük van maszkra, várjuk szeretettel 13 órától - 14 óráig az Arany János utcai kisboltnál, a Széchenyi utcai parkolóban (az ABC-nél) és a Tranzit vegyeskereskedésnél.

Nagyon fontos, hogy a kijárási korlátozást mindenki igyekezzen betartani, tudom, hogy nagyon nehéz, de saját és mások egészsége érdekében ez a kötelességünk. Ismételten felhívom minden lakosunk figyelmét, hogy az idei húsvét rendhagyó és a mostani helyzetben annak is kell lennie. Aki rokonai meglátogatását tervezte kérem, gondolja át. Nem szabad most együtt ünnepelni máshol lakó rokonainkkal, mindenkinek ez az érdeke. Ne menjenek locsolkodni sem!

Az üzletek nyitvatartásában van egy változás, a szerdán megjelent táblázatban is javítom. Inci hentes (Rákóczi utca) szombaton mégis nyitva lesz, normál szombati munkarendben 6 00-13 00-óráig. Többen kérdezték, hogy a többi üzlet nyitvatartásáról is tudunk-e egy ilyen táblázatot összeállítani, jövő héten ezt megoldjuk.

Továbbra sincs tudomásunk Ecseren koronavírusos betegről és hatósági karanténban sincs senki. Jó hír a környezetünkből, Üllőn 2fő kigyógyult a koronavírus okozta megbetegedésből, információim szerint a napokban hazatérhettek. Jó egészséget kívánok nekik és Ecser minden lakójának!

Aki teheti, maradjon otthon!

Gál Zsolt
polgármester

(2020. április 11.)


honlapkészítés: dupai