Forgalmi korlátozás a Zrínyi - Ady utcai vasúti átjáróban 2020. március 28-án, szombaton

A Magyar Államvasutak 2020. március 28-án, szombaton hosszúsín-csere előkészítése miatt úgynevezett sínlehúzást végez Rákoshegy és Maglód állomások között. Ezt egy speciális vonatszerelvénnyel végzik. A munkálatok miatt 2020. március 28-án, szombaton 07.00. és 09.00. óra között a Zrínyi utcai vasúti átjáróban félpályás útlezárás, 09.00. és 15.00. között teljes útzár lesz.

A terelőút tehergépjárművek részére az M0 autóút. 3,5 t alatti járművek részére az Arany János utca.

Kérjük az autótulajdonosokat, a terelés időtartamára az Arany János utcában ne parkoljanak, gépkocsijuk biztonságának megőrzése érdekében telkükre álljanak be!

A menetrend szerinti Volánbuszok és az Auchan busz is az Arany János utcán közlekedik majd. A Volánbusz ezt kipróbálta, csökkentett sebességgel át tudott hajtani a buszuk a forgalomlassító elemeken. Megálló nem marad ki. A Volánbusz az Ady Endre utcában az egyik (Maglód irányában lévő) megállót néhány méterrel a körforgalom irányába áthelyezi.

Kérjük mindenki türelmét! Vigyázzanak egymásra! Reméljük nagy forgalom nem lesz, tekintettel a szombaton hatályba lépő kijárási korlátozásra.

(2020. március 27.)honlapkészítés: dupai