Vízmű hírek

Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználókat, hogy a kihirdetett országos veszélyhelyzetre való tekintettel 2020. március 24-től kezdődően határozatlan időtartamra szólóan SZÜNETELTETÉSRE KERÜL A SZEMÉLYES ÜGYFÉLFOGADÁS A VECSÉSI ÜGYFÉLSZOLGÁLATI IRODÁNKBAN IS!

A továbbiakban
kizárólag az előre fizetős vízmérők feltöltésének biztosítására előzetes telefonos időpont egyeztetést követően van lehetőség az ócsai és a taksonyi ügyfélszolgálatunkon.

Az előrefizetős mérővel rendelkező Felhasználóink részére, amennyiben igényt tartanak rá, úgy háromheti ivóvízmennyiség kerül a kártyára feltöltésre, melyet – részletfizetési megállapodás alapján – három részletben utólag rendezhet a Felhasználó. A lehetőség kapcsán – papír alapú – részletes tájékoztatás kerül kiküldésre az érintettek felé, mely az időpont egyeztetésre szolgáló telefonszámokat is tartalmazza.

A csekkbefizetéssel kapcsolatos postai ügyintézés elkerülése végett az alábbi alternatív fizetési módokra szeretnénk felhívni a figyelmüket:

Mobiltelefonon keresztüli csekkbefizetés
Befizetés internetbankon keresztül
Befizetés átutalással – akár internetbankon keresztül
Befizetés csekk automatán keresztül
QR-kódos csekkbefizetés a Simple alkalmazáson keresztül
QR-kódos csekkbefizetés az Ön bankjának mobilalkalmazásán keresztül
Felhívjuk figyelmüket, hogy a fenti különböző befizetési módok eltérő költségekkel járhatnak!

Kérjük, hogy a személyes ügyintézés helyett részesítsék előnyben az egyéb ügyintézési lehetőségeket: e-mail, on-line ügyfélszolgálati felület, telefon illetve postai út.

Az intézkedés további részeként:

 a beérkező hívások fogadásának biztosítására megerősítésre került a telefonos ügyfélszolgálatunk;
 elrendelésre került a víziközmű korlátozások szüneteltetése, mely a folyamatban lévő (már kiértesített felhasználókra is vonatkozik);
 a korlátozások szüneteltetése nem érinti a fizetési felszólításokban szereplő kötelezettségek teljesítését!
 a csekken történő befizetések határidőre történő teljesítésének ellenőrzése során különös méltánylást érdemlő körülménynek minősül, ha a Felhasználó veszélyeztetettebb (idősebb) korosztályba tartozó, illetve egészségügyi okok miatt védendő lakossági felhasználó;
 átmenetileg szüneteltetésre kerülnek az ivóvíz és szennyvízcsatorna bekötések kivitelezési munkái valamint szüneteltetésre kerül az illegális víziközmű használatok tervszerű feltárásának végzése (füstöléses ellenőrzések) is.
 elrendelésre került a lakásokban található vízmérők leolvasásának szüneteltetése. A nyitott helyeken (udvari aknában) található vízmérő leolvasásokat kollégáink továbbra is végzik. A vízmérőleolvasások elősegítése/gyorsítása kapcsán kérjük a Tisztelt Felhasználókat, hogy tegyék megközelíthetővé a vízmérőhelyeket (aknákat) és hozzáférhetővé/leolvashatóvá a vízmérőket (pl. a téliesítések megszüntetésével).

Társaságunk ügymenete továbbra is folyamatos marad, és mindent megteszünk azért, hogy zavartalan és biztonságos szolgáltatást nyújtsunk valamennyi Felhasználónk részére.

Megértésüket és együttműködésüket előre is köszönjük!

DPMV Zrt.

(2020. március 25.)


honlapkészítés: dupai