Polgármesteri felhívás - 2020. március 19.

Lakysok, gyerekek! Benneteket kérlek most arra, hogy maradjatok otthon, ne menjetek most egymáshoz, ne menjetek a sportpályákra és sehová, ahol tömegben kellene lennetek! A korona vírus nem csak zárt térben fertőz, a sportolás közben könnyen egymásra is veszélyt jelenthettek. Lehet, hogy rátok kevésbé veszélyes, de szüleiteknek, nagyszüleiteknek komoly gondot okozhat! Vigyázzatok most ti nagyszüleitekre azzal, hogy nem viszitek haza nekik a vírust!

Kérem a szülőket is, figyeljenek a gyermekekeikre, ha nehéz is bírják rá őket, hogy maradjanak otthon!

A mai napon Dr. Verasztó Mihály doktor úr jelezte, hogy a jövő héttől megtiltották számára a rendelést, a helyettesítéséről holnap tudok tájékoztatást adni.

Az üzletek ellátása továbbra is megoldott, egyes termékek nehezebben beszerezhetők, de alapvető élelmiszerekből minden rendelkezésre áll. Továbbra is azt kérem mindenkitől, hogy csak a szükséges mennyiséget vásárolja meg, akkor hamarosan teljesen helyreállhat az ellátás.

Továbbra is szeretnék mindenkit megnyugtatni, pánikra semmi okunk! Az ellátásunk biztosított!

Többen jelentkeztek önkéntes munkára, egyenlőre még nincs olyan feladat, amiben szükségünk lenne segítségre, el tudjuk látni saját munkaerővel a feladatokat. Amiben segíteni tudnak, beszéljék rá idősebb ismerőseiket, hogy tartsák be az ajánlásokat és ne menjenek el otthonról.

Jó egészséget kívánok mindenkinek!

Gál Zsolt
polgármester


honlapkészítés: dupai