Önkormányzati felhívás a 70. életévüket betöltött Ecseri lakosokhoz

Kedves 70 év feletti Nyugdíjas Lakosunk!
Kérjük, ne hagyja el ingatlanát!

Tájékoztatni szeretném a kialakult helyzetről! Tudom, hogy sok mindent megélt. Akár háborút, forradalmat, válságokat és egy rendszerváltást is. Sok jóban és rosszban volt része, de nagyon kérem vegye komolyan a kéréseinket, mi azt szeretnénk, hogy néhány hónap múlva együtt ünnepelhessük a Korona vírus eltűnését mindenkivel!
A korlátozások mindannyiunk érdekében kerülnek bevezetésre, különösen veszélyeztetett korosztály az Önöké, ezért próbálunk segítséget adni.
Tennivalók:
- Ne hagyja el lakását, telkét!
- Amennyiben érzékeli a betegség tüneteit, mielőbb hívja a háziorvosi rendelőt! (Láz, szárazköhögés, fáradékonyság, nehézlégzés, köhögés)
- Kérje családja vagy közvetlen környezetében élők közbenjárását az ellátása segítésében! Ecseren is elérhetőek kiszállítást végző vállalkozások, használja ezeket a szolgáltatásokat.
- Amennyiben veszélybe kerül, például nem tudja megoldani gyógyszerei vagy az életviteléhez legszükségesebb alapvető dolgok beszerzését, akkor hívja az Önkormányzatot!

Telefonszámok:
I. számú orvosi rendelő: dr. Kovács-Kléh László 0629/ 335 168
II. számú orvosi rendelő: dr. Hahn Mária 0629/ 335 969
Fogászat: dr. Verasztó Mihály 0629/336 067
Önkormányzat 0629/ 335 161

Mindenkinek jó egészséget kívánok!

Ecser, 2020. március 17.

Gál Zsolt
polgármester

Felhívom figyelmüket, hogy a nehéz helyzetben is lehetnek csalók!

Kérem figyeljenek:

- A már ismert unokázós csalókra, akik azzal hívják fel telefonon a nyugdíjasokat, hogy balesetet szenvedett az unokájuk, azonnal fizessenek pénzt, NE MENJENEK BELE!

- Új tükk, hogy házhoz menő vírustesztet végeznek, amivel kiszűrhető a Korona vírus! Jelen ismereteink szerint csak néhány kórházban van ilyen vizsgálat! NINCS HÁZHOZ MENŐ VÍRUSTESZT!!

Ne engedjék becsapni magukat!


A fenti levelet kézbesítjük is az érintetteknek.

(2020. március 17.)


honlapkészítés: dupai