Zöldhulladék szállítás 2020. február 6-án, csütörtökön

A DTkH Nonprofit Kft. 2020. február 6-án, csütörtökön végzi a házhoz menő zöldhulladék gyűjtést Ecseren reggel hat órától.

A füvet és egyéb lágyszárú növényeket, illetve a lehullott falevelet a DTkH Nonprofit Kft. által térítésmentesen rendelkezésre bocsátott zöld színű lebomló műanyag zsákban, illetve az ágnyesedéket max. 70 cm hosszú kötegekben összekötve (alkalmanként maximum 0,5 m3 mennyiségben), a zöld zsák mellé helyezze ki az ingatlana elé, a közterületet nem szennyező módon.

A szolgáltató és az önkormányzat január hónapban többféle módon igyekezett értesíteni a lakosokat a szelektív gyűjtés és a zöldhulladék gyűjtés megváltozott rendjéről. Internetes honlapokon, plakátokon, minden postaládába bedobott szórólapokon, és a Cserfa újságban is megjelent a szállítási naptár. A tájékoztatás eredményes volt, ennek ellenére néhány helyen még mindig látni rossz időpontban/héten kirakott hulladékot. Más választás nem lévén, az érintetteket személyesen fogja felkeresni a Polgármesteri Hivatal dolgozója.

Akinek nincsen zsákja, vagy kevés, az a Művelődési Házban, vagy a Polgármesteri Hivatalban kaphat nyitvatartási ill. félfogadási időben.

A kommunális (kukás) szemetet is február 6-án viszik.

Természetesen a szállítás feltétele, hogy rendelkezzenek szerződéssel a DTkH. Kft-vel, és mindig időben fizessék meg a szemétszállítási díjat.

A cég elérhetősége:

DTkH Nonprofit Kft.
2700 Cegléd, Kút u. 5.
hétfő: 8.00 - 20.00
kedd- csütörtök: 08.00 - 15.00
53/500-152
53/500-153
ugyfelszolgalat@dtkh.hu
www.dtkh.hu

Az üveget az EKO Kft. Zrínyi u. 43. szám alatti telepe előtt lévő üveggyűjtő konténerekbe lehet elhelyezni.

A használt elemet, mobiltelefon akkumulátorokat az önkormányzati intézményekben található gyűjtő-dobozokba dobhatják be.

A használt étolajat a Laky Ilonka Általános Iskola udvarán (bejárattól jobbra, az utcafronton) lévő kék hordókba lehet beleönteni.

A házhoz menő lomtalanítás lehetősége ebben az évben is megvan.
A lomtalanítást évente (jan. – dec.) ingatlanonként KÉT alkalommal házhoz menő rendszerrel végzik el, mely az 53/500-152 (2. menüpont) telefonszámon (ügyfélfogadási időben) igényelhető a szolgáltatónál.


(2020. február 4.)


honlapkészítés: dupai