Adománygyűjtés a Vecsési Mentőállomás javára

2019. októberében kezdte meg önálló működését az Országos Mentőszolgálat Vecsési Mentőállomása, amelynek ellátási területét Vecsés, Gyál, Üllő, Ecser és Felsőpakony települések alkotják. A remények szerint az év első felében napi 24 órában szolgálatba állhat a második, kiemelt mentéstechnikai eszközökkel felszerelt esetkocsi is – olvasható a Vecsési Mentőállomás közleményében.

Tekintettel arra, hogy az állomás és kocsiparkjának felszerelése jelentős anyagi ráfordítást igényel, az "Országos Egyesület A Mosolyért- Közhasznú Egyesület" a segítségét ajánlotta céljaik elérése érdekében.

Ennek értelmében a mentőállomás ellátási területét adó településeken személyes, valamint telefonos megkeresés útján adománygyűjtést indítottak decemberben – tájékoztatott Lovas Ottó, a Vecsési Mentőállomás megbízott vezetője.

Lovas Ottó hozzátette: Az egyesület korábban több mentőállomás, illetve egészségügyi intézmény részére folytatott sikeresen gyűjtést, amelynek eredményeként számtalan eszköz kerülhetett átadásra.

A Vecsési Mentőállomás megbízott vezetője előre is köszöni a lakosság segítségét, és reményét fejezte ki azzal kapcsolatban, hogy ez a kezdeményezés eredménnyel zárul majd.


honlapkészítés: dupai