Fenyőfagyűjtés és zöldhulladék gyűjtés 2020. január 9-én, csütörtökön

A DTkH Nonprofit Kft. 2020. január 9-én, csütörtökön végzi a házhoz menő fenyőfa- és zöldhulladék gyűjtést Ecseren reggel hat órától.
A fenyőfákról természetesen le kell szedni minden szaloncukor papírt, akasztót, díszt csillagszóró maradványt stb.
A következő fenyőfa szállítás 2020. január 23-án lesz, tehát, aki gyönyörködni akar még a karácsonyfában, nincs elkésve a bontásával.

2020. január 9-én lesz a zöldhulladék szállítás is. A kertgondozás során levágott füvet és egyéb lágyszárú növényeket, illetve a lehullott falevelet a DTkH
Nonprofit Kft. által térítésmentesen rendelkezésre bocsátott zöld színű lebomló műanyag zsákban, illetve az ágnyesedéket max. 70 cm hosszú kötegekben összekötve (alkalmanként maximum 0,5 m3 mennyiségben), a zöld zsák mellé helyezze ki az ingatlana elé, a közterületet nem szennyező módon.

Akinek nincsen zsákja, vagy kevés, az a Művelődési Házban, vagy a Polgármesteri Hivatalban kaphat.

A kommunális (kukás) szemetet is január 9-én viszik.

Természetesen a szállítás feltétele, hogy rendelkezzenek szerződéssel a DTkH. Kft-vel, és mindig időben fizessék meg a szemétszállítási díjat.

A cég elérhetősége:

DTkH Nonprofit Kft.
2700 Cegléd, Kút u. 5.
hétfő: 8.00 - 20.00
kedd- csütörtök: 08.00 - 15.00
53/500-152
53/500-153
ugyfelszolgalat@dtkh.hu
www.dtkh.hu

Az üveget az EKO Kft. Zrínyi u. 43. szám alatti telepe előtt lévő üveggyűjtő konténerekbe lehet elhelyezni.

A használt elemet, mobiltelefon akkumulátorokat az önkormányzati intézményekben található gyűjtő-dobozokba dobhatják be.

A házhoz menő lomtalanítás lehetősége ebben az évben is megvan.
A lomtalanítást évente (jan. – dec.) ingatlanonként KÉT alkalommal házhoz menő rendszerrel végzik el, mely az 53/500-152 (2. menüpont) telefonszámon (ügyfélfogadási időben) igényelhető a szolgáltatónál.


honlapkészítés: dupai