Idősek Karácsonya

Elérkezett a nap,..az Idősek Karácsonya, amire az Andrássy utcai Óvoda Katica csoportosai már hetekkel ezelőtt izgatottan készülődtek. Verset mondtak, énekeltek, angyalszárnyakat gyártottak, mécses táncot jártak.
S, hogy pontosan mit is jelentett az Ő megfogalmazásukban az idősek karácsonya?:
…” köszöntsük fel a néniket és a bácsikat egy szép karácsonyi verssel és énekkel, hogy jókedvűek legyenek.”
Igen persze, ezt is jelentheti, de azt gondolom , hogy ennél több volt ez a nap; nem csupán egy kedves karácsonyi köszöntésről szólt, hanem egy olyan ünnepnap volt ez, ahol a fiatal generáció fejet hajtott a megjelentek tapasztalata, bölcsessége, türelme, végtelen jósága és a soha ki nem fogyó szeretete előtt.
A felkonferálás után léptek a színpadra kis angyalkáink, kísérő pedagógusaikkal, mégis magabiztosan. Csillogó szemekkel adták elő műsorukat, remélve, hogy örömkönnyeket csalhatnak a közönségük szemébe.
Azt mondhatom, hogy olyan meghitt hangulatot sikerült teremteniük, amivel megalapozták az elkövetkezendő szép Ünnepi várakozást.
Köszönet jár Nyéki Klárának ,Balogh Zoltánnénak és Takácsné Laczkó Margitnak, hogy ilyen csodálatos előadást állítottak össze és betanították a gyermekeket.
Remélem, hogy a jelenlévők közül mindenki jól érezte magát, s ezúton is kívánjuk, hogy az Isten éltesse mindannyiukat jó egészségben.
Békés és nagyon boldog Karácsonyt kívánok magam,óvodánk dolgozói és gyermekei nevében.
Környei Emese
honlapkészítés: dupai