AZ ÉV TERAPEUTÁJA

2011-ben kezdődött…akkor ismerték meg az ecseri gyerekek, a szülők és köztük én is Évát, Éva nénit, a piros hajú Éva nénit, Ferenczei Évát, a margarétás Éva nénit, a sünis Évát( ki hogyan ismeri)
Együtt kezdtük el és nem volt mindig egyszerű. Mindkettőnknek a gyerekek voltak az első helyen és összeismerkedve rájöttünk, hogy sok a közös pont. Amiben azonban eltérünk, hogy Ő képes volt és a mai napig képes arra, hogy kiálljon magáért, az igazságért és azt tűzön-vízen átvigye, ha kell még a vezetőséggel szemben is…honnan ez az erő?
Ahogy teltek az évek, rájött, hogy neki kell valami plusz, kell még valami, ami kitölti a szívében azt a kis űrt…hát folytatta a tanulást. Felsorolni is nehéz lenne, hogy mennyi továbbképzésen, szakmai napon, tanfolyamon vett részt és gyarapította tudását, hogy a jónál még jobb óvónéni váljon belőle…s egymásra találtak a TSMT és Ő. Sokszor osztott meg velem sikertörténeteket, s könnyes szemmel hallgattam, hogy milyen fontos lett neki ez a terület, hogy boldog, ha segíthet más gyermekeken, családokon.
Közben változtak az idők és a vezetője lettem. Egyre kevesebb időm lett arra, hogy meghallgassam az örömét ,a bánatát. Lehet el is hanyagoltam egy kicsit, de remélem érzi, hogy mennyire fontos személy Ő: a családjában, a barátainál, a kollégái között, a vezetője számára, a gyermekek és szülők között. …és újra kérdés: honnan ez az erő? Mikor pihensz? Te sosem fáradsz el? Ha nem is mondom ki minden nap, de: nagyon BÜSZKE vagyok RÁD Ferenczei Éva , s köszönöm hogy együtt dolgozhatunk.

Aki hasonlóan érez, azt kérem, hogy adja le szavazatát Évára, mert jelölve lett az Év Terapeutája Címre.
Mutassuk meg, hogy mennyire FONTOS nekünk!
Köszönöm


honlapkészítés: dupai