Nyugállományba vonult Pokornyi Róbertné

Az Ecseri Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Csoportjának vezetőjét, Pokornyi Róbertnét köszöntötte a Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. novemberi ülésén nyugállományba vonulása alkalmából. Gál Zsolt polgármester köszönte meg áldozatos munkáját, Barta Zoltán jegyző ismertette Marika hivatali pályafutását. Szeverné Csekei Csilla bizottsági elnök azt a tevékenységét méltatta, amellyel az intézményeket támogatta.
Pokornyi Róbertné válaszában elmondta, hogy mindig jól érezte magát a munkahelyén, örömmel fogadta az új kihívásokat. Munkája egyben a hobbija is volt, ezért nem okozott nehézséget számára a pénzügyi területen munkálkodni.
Pokornyi Róbertné munkaviszonya 1973-ban kezdődött, majd 1983-tól Ecseren folytatódott. A Községi Tanácsnál, majd 1990-től a Polgármesteri Hivatalban dolgozott köztisztviselőként. Ezalatt folyamatosan képezte magát. A Pénzügyi Csoport vezetőjeként felelt településünk gazdálkodásáért. Az Ő munkája nagymértékben hozzájárult ahhoz, hogy Ecser pénzügyi gazdálkodása mindig stabil és kiszámítható volt. Anyakönyvvezetőként sok pár mondta ki előtte a boldogító igent.

Marika! Köszönjük a 36 évnyi itt töltött munkádat! Jó pihenést kívánunk leányaid és unokáid körében! Továbbra is számítunk szakmai tanácsaidra.

Polgármesteri Hivatal


Gál Zsolt polgármester köszönti Pokornyi Róbertnét (Fotó: Dr. Horváth K. József)

honlapkészítés: dupai