Rádiós Szakkör

Tisztelt .Szülők és Érdeklődők!

A Művelődési Ház és az Iskola ebben az évben is bonyolítja az Iskolarádiót, 2019-ben is készítünk műsorokat, melyet az iskolai napok első és második szünetében sugárzunk az iskolában.

Célunk azonban az, hogy saját internetes rádiót indítunk – ehhez az iskola diákjai adják a hangot, a zenéket, ők készítik (majd) az interjúkat, rádiós műsorszerkesztőként gondoskodnak majd a műsor állandó frissítéséről.

Két éves gyakorlat után bátran kimondhatom: a most velem dolgozó rádió-szakkörösök már képesek erre, terveim szerint egy-két hónapon belül el tudjuk indítani saját internetes rádiónkat, a szakkörösök közreműködésével.

Fontos, hogy a nyolcadikosok még addig át tudják adni az itt tanultakat, amíg velünk vannak, amíg hétről-hétre ők készítik az iskolarádió adásait.

Ezért kérem az érdeklődőket, akik szívesen részt vennének egy folyamatos rádiós képzésen, aztán egy saját, ecseri internetes rádió üzemeltetésében, azok tartsanak velünk, kapcsolódjanak be a műsorkészítésbe – bármikor!

Szerdánként 15 és 16 óra között dolgozunk az iskola számítógép-termében, ott is várjuk az érdeklődőket, de a művelődési házb
an és az iskolai tanáriban is lehet jelentkezni, Szeverné Csekei Csillánál!
A tanfolyam ingyenes – és érdekes, de hangsúlyozom: ez komoly munka, a szakkörön nem számítógépes játékokat játszunk, hanem RÁDIÓT ÉPÍTÜNK!

Várja az érdeklődőket a szakkör vezetője – Szever Pál


honlapkészítés: dupai