Meghívó Szent István Napi programjainkra

Tisztelt Ecseri Lakosok!

Ecser Nagyközség Önkormányzata és a Rábai Miklós Művelődési és Közösségi Ház szeretettel hívja Önöket a Szent István Napi programjaira!

2019. augusztus 19-én, hétfőn a Sportpályán már déltől szabadtéri játékok várják az érdeklődőket. 15 órától az ecseri csoportok lépnek fel. 16 órától a Brass Dance Band zenél, majd a Mystery Gang lép a színpadra. 19 órakor az est legnagyobb sztárja, a Ladánybene 27 együttes ad koncertet. 21 órakor kezdődik a tűzijáték, az ország vezető pirotechnikai cége, a Leskovics Pirotechnika kápráztat el majd minket. A tűzijáték után utcabál következik.

Augusztus 20-án, kedden 9 órakor kezdődik a Szent István Napi mise a templomban. Dr. Tanczik Balázs plébános úr megáldja az új kenyeret.

10.15-kor a Rábai Miklós Művelődési Ház Házasságkötő Termében kerül sor az Ecserért kitüntetések átadására. Az ünnepség után Kalina Enikő műsorát láthatják az érdeklődők.

Várjuk Önöket! Jöjjenek el!

Végül olvassák el Művelődési Házunk igazgatójának, Szever Pálnak ajánlását az esti koncertről:

A Ladánybene 27 – Ecseren

Milyen érdekes, hogy Magyarországon mindenki ismerte már Bob Marley-t (ha másért nem, akkor a „Could You Be Loved” című slágere miatt), mégsem volt majdnem 15 évig egyetlen előadó sem,aki felvállalta volna ezt a stílust; a reggae-zenét.
Pedig ez a boldogság zenéje: napfény és vidámság árad a reggea-ből, tengerpartot, aranyló homokot, szélben susogó pálmákat, csodás testüket napoztató lányokat látok lelki szemeim előtt, ha megszólal a reggae.
Nos, ezt a hangulatot hozza minden dalában, valamennyi lemezén, összes koncertjén a Ladánybene 27 – ezt az életérzést érezhetjük majd a saját bőrünkön augusztus 19-én, a Sportpályán, a Tüzijáték előtti közel két órában. Színpadon a Ladánybene 27, akik egy csepp Jamaica-t varázsolnak majd nekünk, remek látvánnyal, egzotikus hangszerekkel, sziporkázó színpadképpel.
Aki még nem látta élőben a Ladánybene 27-et, ki ne hagyja ezt a lehetőséget! Garantált esti örömzene lesz, tökéletes nyárvégi, minden gondot feledtető produkciót ígérnek a fiúk!
Augusztus 19. ezúttal hétfőre eső ünnepnap lesz, a Ladánybene 27 este 19 órakor kezd! Ez nem kemény rock, ez nem olcsó slágerzene, ez nem középszerű vásári mulatság lesz – EZ REGGAE A JAVÁBÓL!!! Aki még nem találkozott ezzel a műfajjal, akinek új név a LB27, azt is, az ismerőseit, a barátait, na meg a gyerekeit és az unokáit is – várják a szervezők!Ladánybene 27

Kalina Enikő

honlapkészítés: dupai