Megnyitott a BKK jegy- és bérletpénztára Rákoskeresztúron

Az ecseri utazóközönség számára is előnyös lehet, hogy a XVII. kerületben, a Pesti út 170. szám alatt (volt Vodafone üzlet) megnyitott a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) ügyfélszolgálati irodája, jegy- és bérletpénztára.

A Fővárosi Közgyűlés 2017 decemberi ülésén fogadta el Ríz Levente Rákosmenti polgármester javaslatát, hogy Rákosmentén a Pesti út 170. szám alatt a kerületi önkormányzat tulajdonában álló ingatlanban ügyfélszolgálati irodát, jegy- és bérletpénztárt nyisson a Budapesti Közlekedési Központ (BKK).

A rákoskeresztúri új ügyfélközpont fontosabb jellemzői:
- ülőhelyekkel ellátott, légkondicionált ügyféltér, sorszámhúzó rendszer,
- kétpultos, mozgáskorlátozottak számára akadálymentes helyiség, taktilis sáv a látássérültek segítésére, illetve indukciós hurok a siketek és nagyothallók érdekében,
- a kismamák és kisgyermekes szülők soron kívüli kiszolgálása,
- "kutyabarát"ügyfélközpont,
- az üzlethelyiség frontjában jegy- és bérletkiadó automata is található, amely 0-24 órában biztosítja a jegyhez és bérlethez jutást.

Elérhető szolgáltatások:
- jegy- és bérletvásárlás
- bérletigazolvány készítése
- MOL Bubi regisztráció és ügyintézés
- teherforgalmi behajtási díjfizetés és tájékoztatás
- taxi ügyfélpanasz-kezelés
- közösségi közlekedéssel kapcsolatos információkérés és panaszbejelentés
- pótdíjak befizetése
- talált tárgyak kezelése

Az új jegy- és bérletpénztár nyitva tartási ideje kifejezetten ügyfélbarát lesz, a hét minden napján (hétvégén és ünnepnapokon is) reggel 6 óra és este 9 óra között várják az érdeklődőket.honlapkészítés: dupai