Véget ért a 2018/2019-es tanév

A Laky Ilonka Általános Iskola 2019. június 21-én, pénteken délután tartotta tanévzáró ünnepségét. Az ünnepségen megjelent Gál Zsolt polgármester, az iskola tantestülete, a diákok, a szülők és hozzátartozók. Kiss Katalin igazgató asszony beszédében elmondta, hogy hiba lenne, ha az iskola eredményességét kizárólag a számok és a statisztikai átlagok alapján vizsgálnák, bár ezekben sem állnak rosszul. 66 kitűnő tanulója lett az intézménynek, az iskola összátlaga 4,21. Mindössze 4 tárgyi bukás történt. A diákok eredményesen szerepeltek a területi, megyei és országos versenyeken. Megszámolni is nehéz, mennyi sikeres hagyományos és újat hozó programon, projecten vannak túl. A lényeg az, ami mögötte van: a sok-sok közös gondolat, cselekedet, együttes tenniakarás, megfeszített munka.
Kiss Katalin köszönetet mondott a szülőknek támogatásukért. Megköszönte az Ecser Nagyközségi Önkormányzat, és az EKO Kft. munkáját, akik magukénak érzik az intézményt, és lehetőségeikhez mérten folyamatosan fejlesztik is. Méltatta a kollégái munkáját az időnként erőn felüli tevékenységükért. Végül jó pihenést kívánt mindenkinek.
Szeverné Csekei Csilla igazgató-helyettes külön köszöntötte a kitűnő tanulókat és a versenyeken kiválóan szereplő diákokat.
Az ünnepségen az 5/a. osztályosok műsorát láthatták a diákok és a szülők. Majd igazgató asszony kimondta azt a néhány szót, amelyet ilyenkor mindig üdvrivalgás követ: "A 2018/2019-es tanévet ezennel bezárom." A szózat eléneklése után mindenki a saját tantermébe ment, ahol az osztályfőnökök átadták a bizonyítványokat.

Jó nyaralást, szép vakációt!

honlapkészítés: dupai