Utánam Srácok! Napközis tábor a Száz Kéz Egyesület szervezésében – 2019. július 15-19.

2019. július 15. 08:00

Utánam srácok! Napközis tábor
július 15. 08:00 - július 19. 17:00

Ahogy már megszoktátok, minden tábori programhoz játékokat; csapatjátékokat, szerepjátékokat, kreatív kézműves játékokat társítunk, mert hisszük, hogy legkönnyebben testközelből tanulunk meg mi magunk is új dolgokat!

Utánam Srácok! táborunknak az idei évben is az Ecseri Horgásztó ad otthont, de nézzük, mire is számíthattok az idén nyáron:

… kalandtúra a Bálint Ágnes Emlékházba a MASZAT-tal
… vendégünk az FKF Edukációs csoportja, a környezetvédelem nevében…
… testközelből ismerkedünk rendőrkutyákkal…
… SPORT NAP…
… vendégünk a Pániq Instant…
… peca a tónál…
… SAKK-NAP, a sakk-ról kicsit másképp…
… lézerharc játék…
… és sok társas, foci, trambulin, zene… ahogy eddig már megszokhattátok! A tábor idején 1 éjszakára sátor-tábort állítunk fel. Akinek van kedve csatlakozni (és elég bátor), 1 éjszakára sátrazhat velünk; tábortűz, szalonnasütés, és ami még belefér. Az Utánam srácok! tábor fiúknak és lányoknak egyaránt ajánlott 6-14 éves korig.

A részvételi díj 25.000 Ft/fő/hét,melyre egyesületi tagjainknak 50% kedvezményt biztosítunk. A tábor díja tartalmaz napi 3x-i étkezést is. Jelentkezni a részvételi díj minimum 30%-ának befizetésével lehet, mely fizethető utalással a Száz Kéz Egyesület 10401921-50526653-69851009 bankszámlájára, vagy készpénzben Kirnbauer Andreánál.

Figyelem! Kedves szülők, felhívom figyelmeteket, hogy a gyerekek a táborban nem használhatják elektronikus játék eszközeiket, külön kérjük ezek részetekről is történő, megfelelő „támogatását” napfény- és kullancsvédelemről, amennyiben szükségét érzitek, feltétlenül gondoskodjatok!
Ismert allergiát, egyéb túlérzékenységet kérjük, jelezzétek, de az étkezések biztosításánál ezt nem áll módunkban figyelembe venni.
Jelentkezési határidő: 2019. június 10. vagy a max. 50 fős létszám eléréséig.

Jelentkezés módja, figyelem változás az eddigi évekhez képest!!!

Védjük az őserdőket, és könnyítjük a ti életeteket is, ezért mostantól elektronikus útra tereljük a tábori jelentkezéseket. Az Utánam srácok! táborra jelentkezni kizárólag az egyesület honlapján lévő űrlap kitöltésével tudtok.

Köszönjük az együttműködést!

Kérdés, vagy további információ esetén, elérhetőségünk
Email: szazkezegyesulet@gmail.com
Telefonszám: +36 20 9212 204, Kirnbauer Andrea
www.szazkez.hu

honlapkészítés: dupai