Szelektív hulladékgyűjtés és zöldhulladék gyűjtés június 20-án, csütörtökön

A szolgáltató autóiból kifolyó lé sajnos a legutóbbi zöldhulladék szállításkor, június 6-án beszennyezte az utcákat. (Pedig még nincs is dinnyeszezon.) Nem először fordult ilyen elő, és mint korábban, az Ecseri Önkormányzat most is tiltakozott a Duna-Tisza közi Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft-nél. Válaszában a cég leírta, hogy a gépjárműveket átvizsgálják és a tömítések cseréjéről gondoskodnak. Szíves elnézést kértek az okozott kellemetlenség miatt.
Mindenesetre csütörtökön a Polgármesteri Hivatal közterület-felügyelője figyelni fogja szemétszállító autókat, és ha szennyezést tapasztal intézkedik a szabálysértővel szemben.

A szállításról:
A DTkH Nonprofit Kft. 2019. június 20-án, csütörtökön reggel hat órától szállítja el Ecserről az ingatlanok elé kihelyezett kommunális hulladékot, zöldhulladékot, szelektíven gyűjtött hulladékot.
Az üvegek (színes és színtelen öblös, üdítős, boros, pezsgős) gyűjtése kiöblítve, az üveg gyűjtőponton történik! (Zrínyi u. 43.)
Felhívjuk a figyelmüket, hogy a helyi önkormányzati rendelet értelmében a hulladékot legkorábban 48 órával a szállítás napja előtt lehet kirakni a közterületre. Korábban ne tegyenek ki hulladékot! Az utca nem szeméttároló hely!

A zöldhulladékot csak a zöld színű, lebomló zsákokban helyezzenek ki! Nem lebomló zsákot nem visznek el. Az ágnyesedéket max. 70 cm hosszú kötegekben összekötve (alkalmanként maximum 0,5 m3 mennyiségben) szállítanak.

Akinek nincs elegendő zöldhulladékos, vagy szelektív zsákja, a Rábai Miklós Művelődési Házban tudnak adni.

Kérjük, ne vigyék el más zsákját, mert az eltulajdonításnak komoly jogi következményei lesznek!

Esetleges panaszukkal forduljanak a szolgáltatóhoz.

Kihelyezett ügyfélszolgálat:
Ecser. Bajcsy Zs. u. 3. Művelődési Ház, legközelebb június 20-án, csütörtökön: 16.00 – 18.00.
vagy
DTkH Nonprofit Kft.
2700 Cegléd, Pesti út 65.
hétfő: 8.00 - 20.00
kedd- csütörtök: 08.00 - 15.00
Telefon: 53/500-152
53/500-153
fax. 53/505-566
e-mail: ugyfelszolgalat@dtkh.hu
honlap: www.dtkh.hu


honlapkészítés: dupai