Megpróbálnak visszaélni a DPMV Zrt. nevével

A Vízmű vezetése az alábbi felhívás közzétételét kérte. Nincs megjelölve, mely településen történt ilyen eset, de jobb óvatosnak lenni.

FIGYELEM!
Visszaélések a DPMV Zrt. nevével!

Bejelentések alapján felhívjuk a Tisztelt Felhasználók figyelmét, hogy ismeretlen személyek Társágunkra és a közcsatornás ellenőrzésekre történő hivatkozással próbálnak bejutni az ingatlanokba, illetve készpénz átadásra rábírni az érintett lakókat.

Tájékoztatjuk Tisztelt Felhasználóinkat, hogy a közcsatornás ellenőrzéseket végző kollégáink készpénz átvételére nem jogosultak, illetve ilyen kéréssel nem is élhetnek az ellenőrzött felhasználó felé! Munkatársaink a DPMV Zrt. által kiállított fényképes igazolvánnyal rendelkeznek, mellyel beazonosíthatók, annak sorszáma Társaságunknál visszaellenőrizhető.

Kérjük, hogy amennyiben a fent leírt szabálytalan módon – Társaságunkra való hivatkozással – keresik meg Önöket, akkor ne engedjék be az illetőket az ingatlanra, és semmilyen körülmények között se adjanak át készpénzt az illetőknek! Ezen kívül kérjük, hogy az esetet jelentsék a rendőrségen, vagy ha bizonytalanok, akkor érdeklődjenek a Társaságunk 06 29/340-010 központi elérhetőségén.

Gyál, 2019. május 29.

Horváth Attila
vezérigazgató


honlapkészítés: dupai