Közlekedési információk (Frissítve)

Tisztelt Gépjárművezetők!

A következő napokban lesz néhány esemény településünkön, melyek figyelmet érdemelnek a közlekedőktől.

2019. május 30-án, csütörtökön reggel 08-30-tól a Laky Ilonka Általános Iskola 4-7 évfolyama Erdei Iskolába indul buszonként néhány perces eltéréssel az intézmény elől. A 8. osztály pedig kirándulásra megy. Kérjük a Kedves Szülőket, hogy az iskola előtti parkolót hagyják szabadon a buszoknak!
Az iskola előtt nagy forgalomra kell számítani, és arra is, hogy a gyalogosok az úttestre lépnek. Kérjük, a Rákóczi utcában csökkentett sebességgel és fokozott figyelemmel közlekedjenek! Számítsanak arra, hogy az iskola előtt nem találnak parkolót.

2019. május 31-én, pénteken 10 órától lezárásra kerül a Széchenyi utca "alsó" térköves szakasza a Cserfa Kuckó Óvoda előtt, intézményi rendezvény miatt. Kérjük a Kedves Szülőket, hogy az esemény idejére gépkocsijukkal hagyják el az óvoda parkolóját. Kérjük az ottlakók megértését.

Ugyanezen a napon az Andrássy utcai Óvoda gyermeknapját tartja. Az intézménynél is sok parkoló autóra és megnövekedett gyalogos forgalomra kell számítani.

Május 31-én pénteken és június elsején szombaton 13 órakor a temető környezetében lesz nagy gyalogos és autó-forgalom.

A Farkasfalka nevű motoros csoport a közösségi oldalakon közzétette, hogy június elsején, szombaton felvonulást tart Ecser utcáin.

Június 2-án 9 órától a gyermekek elsőáldozását tartják a Templomban, a Grassalkovich téren lesz nagyobb forgalom.


Ecseri Polgármesteri Hivatal


honlapkészítés: dupai