Szeretettel várjuk az Ecseri Majálisra!

Ecser Nagyközség Önkormányzata és a Rábai Miklós Művelődési és Közösségi Ház 2019. május 10-én pénteken és 11-én, szombaton rendezi meg az Ady Endre utcai Sportpályán a Majális rendezvényét.

Óriási zenei programra számíthatnak az ecseriek - érdemes szabaddá tenni ezt a hétvégét! A helyi érdekeltségű fellépők mellett péntek este Vörös István zenekarát ajánljuk mindenki figyelmébe - az egykori Prognózis (Tele van a város szerelemmel) énekese jobbnál-jobb régi és új dalokkal készül. Őt magyar Bruce Springsteen-nek nevezi a szakma - tényleg remek rock-jelenség! Kezdés pénteken este: 21 órakor!

Szombaton reggeltől változatos programok várják a látogatókat. A gyermekek számára mindig érdekes a tűzoltóság bemutatója. Most emelőkosaras autójuk jelent újdonságot.

Délután az ecseri csoportok előadásai után Földváry Balázs akrobatikus karika produkcióját láthatják. Balázs - aki egyébként ecseri - a cirkuszvilág egyik legismertebb akrobatája, műsorszámával a legnagyobb nemzetközi showműsorokban szerepelt.

A majális utolsó, szombat esti fellépője a BIKINI lesz! Nagyon nagy dolog: Ecseren a Bikini, szabadtéri, ingyenes nagykoncertje. Mindenki jöjjön és hívja el a barátait is!

Fő finanszírozó: Ecser Nagyközség Önkormányzata
Fő szponzor: Pro-form Kft.honlapkészítés: dupai