Új helyiségbe költözött a Vecsési Kormányablak

Néhány lépésre a régi helyétől, új helyiségbe költözött a Vecsési Kormányablak. Továbbra is a Market Central Bevásárlóközpont területén, a szökőkútnál található. A régi helyiség már szűkösnek bizonyult a megnövekedett ügyfélforgalom miatt, ezért mostantól nagyobb területen, több munkaállomással várják az ügyfeleket.
Címe: 2220 Vecsés, Fő utca 246-248.

Az ünnepélyes átadáson részt vett és beszédet mondott Tuzson Bence a Miniszterelnökség közszolgálatért felelős államtitkára, Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, Dr. Tarnai Richárd Pest megye kormánymegbízottja és Szlahó Csaba Vecsés város polgármestere.
Az ünnepségen megjelentek a járás polgármesterei. Tabányi Pál Maglódról Kissné Szabó Katalin Üllőről és Gál Zsolt Ecserről.
Pest megye első, az ország harmadik kormányablakát 2014. februárjában adták át a Vecsésen. Azóta a helyi és környékbeli lakosok, valamint a repülőtér közelsége miatt az átutazók kényelmesen, számos ügyet tudnak egy helyen elintézni.

Félfogadási idő:
Hétfő: 7.00-17.00
Kedd: 8.00-18.00, 16-18 óráig időpont-foglalással
Szerda: 8.00-20.00, 18-20 óráig időpont-foglalással
Csütörtök: 8.00-18.00, 16-18 óráig időpont-foglalással
Péntek: 8.00-16.00


Dr. Tarnai Richárd Pest megyei kormánymegbízott, Szlahó Csaba Vecsés polgármestere, Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő, Tuzson Bence államtitkár, Kissné Szabó Katalin Üllő, Tabányi Pál Maglód, Gál Zsolt Ecser polgármestere (Fo

Dr. Szűcs Lajos országgyűlési képviselő (Fotó: vecses.hu

Fotó: vecses.hu

honlapkészítés: dupai