2019-től horgász igazolvány helyett horgászkártya

2019. január 1-jétől a horgász regisztráció elvégzését követően a papíralapú horgász igazolványt felváltja a Magyar Horgászkártya. 2019-ben már ez a kártya szükséges ahhoz, hogy Magyarország vizein horgászni lehessen.
Ne maradjon le! Igényelje horgászkártyáját már most!

Már most is vehet horgászjegyet egy kattintással. Vásároljon horgászjegyet az interneten a Horgászjegy.hu országos, területi jegy kínálatából.

Mi a Horgászkártya, és mire lehet használni?
Egy személyi igazolvány méretű plasztikkártya, amely 2019. január 1-jét követően azonnal kiváltja a jelenlegi papíralapú horgász igazolványt, majd a kapcsolódó elektronikus alkalmazásokkal fokozatosan egyszerűbbé, gyorsabbá és átláthatóbbá teszi az ügyintézést és az adminisztrációt.

Hogy tudom igényelni és van-e díja az igénylésnek?
A Magyar Horgászkártya 2018. szeptember 1-jétől igényelhető az erre a célra kialakított többnyelvű online regisztrációs felületen, a www.mohosz.hu oldalon.

A horgászkártya online igénylése a magyarországi Digitális Jólét Program Pontokon is elvégezhető. A horgászkártya személyesen is igényelhető valamennyi, az állami horgászjegy értékesítésében eddig is részt vevő és a regisztráció támogatását vállaló horgászszervezetnél, valamint azok regisztrációs pontjain. Ebben az esetben az értékesítési pontok munkatársai végzik el a regisztrációt és a horgászkártya igénylést a helyben átadott iratok alapján. A Magyar Horgászkártya díja 1.732 Ft + ÁFA, azaz 2.200 Ft.

Ecseren a Rákosmezeje MGTSZ Horgászegyesület megbízást kapott az új horgászkártya értékesítésére.
A 2019 évi állami horgászjegy csak a horgászkártyával adható ki.

Értékesítés helye: 2233 Ecser Arany János u.10. Előzetes telefon egyeztetés után: 06-20/800-68-24
Kiváltáshoz szükséges az ADÓ kártya, Személyi igazolvány, Lakcímkártya
Értékesítő Matuszka László


honlapkészítés: dupai