Jelentkezz tartalékos katonának!

Kipróbálnád magad katonaként? Ha baj van, szeretnél Te is ott leni, ahol segíthetsz és számítanak rád? Tanulmányaid mellett és a munkád mellett is segíthetsz a Haza szolgálatában! Jelentkezz tartalékos katonának! Száműzheted az egyhangúságot az életedből!

Az önkéntes tartalékos katonai szolgálat létrehozásának az volt a célja, hogy kiegészítsék, és olykor tehermentesítsék a hivatásos és szerződéses állományt, valamint rendkívüli állapot és megelőző védelmi helyzet esetén katonai szolgálatot teljesítsenek. Minden nemzet hadereje a hivatásos katonákon túl a felkészült és sokoldalú tartalékos erőkön nyugszik. Hazánknak is szüksége van olyan önkéntes tartalékosokra, akik civil foglalkozásuk vagy felsőfokú tanulmányaik mellett támogatják a honvédség munkáját, és veszélyhelyzetben sem riadnak vissza attól, hogy komoly segítséget nyújtsanak az országnak.

Az önkéntes tartalékos katonák tényleges szolgálati időtartama 3 éven belül összesen 6 hónap lehet. Amennyiben éppen nem hívják be őket – civil munkahelyeken dolgoznak, ezért a kormány arra törekedett, hogy különféle eszközökkel – így például állami támogatásokkal – motiválja a munkáltatókat az önkéntes katonai szolgálat tagjainak növelése érdekében. Az önkéntes tartalékos katonai szolgálatot támogató munkáltató a munkavállalójának tényleges katonai szolgálatteljesítési időtartamára, valamint az ezzel kapcsolatban kiadott pótszabadság időtartamára kompenzációra jogosult. Az önkéntes tartalékosok (ÖT) között megkülönböztetünk önkéntes műveleti tartalékos (ÖMT) és önkéntes védelmi tartalékos (ÖVT), valamint önkéntes területvédelmi tartalékos (ÖTT) katonákat.

Jelentkezz tartalékos katonának!

Szereted a kihívásokat?
Szeretnél tenni otthonod és környezeted biztonságáért?
Kipróbálnád a katonai szolgálatot?

Várunk Téged, ha:
- elmúltál 18 éves;
- magyar állampolgár vagy;
- minimum általános iskolai végzettséged van;
- önként vállalod a kalandot.

Amit kínálunk:
- élményszerű kiképzés és csapathoz tartozás;
- behívás esetén versenyképes illetmény;
- egyszeri szerződéskötési díj (2018-ban: br. 32.333-Ft)
- rendelkezésre állási díj évente (2018-ban br. 138.000-Ft)
- növekszik a fizikai állóképességed és önbizalmad;
- további információk és járandóságok: iranyasereg.hu
hadkiegeszites.hu

Jelentkezés:
iranyasereg.hu
hadkiegeszites.hu
járási kormányablak
helyi önkormányzat
Budapesti toborzó iroda: 1123 Budapest, XII. Alkotás utca 23-25.
Telefon: 06-1/225-87-
E-mail: budapest.toborzo@mil.hu

Javasoljuk, nézzék meg a youtube-on Kowalsky meg a Vega: Tizenötmillióból egy című klipjét.


honlapkészítés: dupai