Közbiztonsági Egyeztető Fórum

Járási Közbiztonsági Egyeztető Fórumot rendezett a Monori Rendőrkapitányság 2018. október 10-én. Az Üllői Polgármesteri Hivatalban megtartott rendezvényen Zahorecz Sándor rendőr alezredes, rendőrségi tanácsos, Monori rendőrkapitány adott tájékoztatást a járás bűnügyi- rendészeti és közlekedésbiztonsági helyzetéről. Kapitány úr elmondta, hogy minden területen csökken a bűncselekmények száma. A nyomozás-eredményességi mutatószám 57 %. A közterületen elkövetett bűncselekmények száma is csökken, köszönhetően annak is, hogy ezekben az ügyekben az elkövetők több, mint 80 százalékát elfogja a rendőrség.
A tanácskozáson Ecser részéről Gál Zsolt polgármester és Barta Zoltán jegyző jelent meg. Polgármester úr ismét kérte a rendőrség vezetőit, hogy településünkre egy újabb körzeti megbízottat vezényeljenek. Rendőrkapitány úr egyetértett a javaslattal, amit már korábban is támogatólag terjesztett fel a megyei rendőri vezetés felé.
A fórum jó alkalmat teremtett a meghívott önkormányzati, egyházi, család- és gyermekvédelmi területen tevékenykedőknek megbeszélni az aktualitásokat a rendőrség parancsnokaival.


honlapkészítés: dupai