Autómentes Nap

Ecser Nagyközség Önkormányzata, a Laky Ilonka Általános Iskola, a Rábai Miklós Művelődési és Közösségi Ház, az ecseri civil szervezetekkel szoros együttműködésben rendezte meg az autómentes napot szeptember 21-én, pénteken.
Az Európai Mobilitási Hét és Autómentes Naphoz kapcsolódó program- és rendezvény szervezés támogatása tárgyában az Innovációs és Technológiai Minisztérium Ecser Nagyközség Önkormányzatát 306.000-Ft egyedi támogatásban részesítette.
Az iskola arra hívta fel a diákokat, hogy ezen a napon lehetőleg gyalog, kerékpárral, rollerrel jöjjenek iskolába. A környezetbarát módon érkező tanulók jutalomban részesültek. A gyermekeket településünk több pontján izgalmas programok várták. A helyszínek között kerékpárral közlekedtek. Ügyességi kerékpárpályán próbálták ki bicajozási tudásukat, majd KRESZ tesztet töltöttek ki. Foglalkozás várta őket a tanintézményen kívül a Széchenyi utcában, és a Sportpályán is. Alsó tagozaton a két legügyesebb osztály a 3. a és az 1. b, felsőben pedig a 6. b és a 7. a.
honlapkészítés: dupai