Elhunyt Dr. Gazsi Csaba

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy Dr. Gazsi Csaba az Üllő Városi Önkormányzat Humán Szolgáltató Központ Óvoda és Központi Rendelő Közös Igazgatású Intézmény igazgatója, életének 59. évében 2018. augusztus 27-én váratlanul elhunyt.
Dr. Gazsi Csaba hozta létre és vezette Ecseren az első Családsegítő Szolgálatot, mikor településünk Üllővel együttműködésben látta el ezt a feladatot.

Gazsi Csaba 1991. február elsejétől volt az Üllői Nevelési Tanácsadó vezetője. 1995. október 12. napjától az Üllői Nevelési Tanácsadó és Családsegítő Központ, mint integrált intézmény igazgatójaként tevékenykedett és továbbra is ellátta a Nevelési Tanácsadó vezetését.

Később Üllő Város Humán Szolgáltató Központ (amely magába foglalja a Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálatot, házi segítségnyújtást, étkeztetést, jelzőrendszeres házi segítségnyújtást, az Óvoda tagintézményt az öt tagóvodával, a Központi Rendelőt, a Bölcsődét.) igazgatója volt.

Dr. Gazsi Csaba öt diplomával rendelkezett.
Első diplomáját a Bárczi Gusztáv GYPTK Főiskola pszicho-pedagógia szakán szerezte 1985-ben.

1998-ben elvégezte az Államigazgatási Főiskolát ahol szociális szakigazgatás -szervező, és szociálpolitikus képesítést kapott.

Ez után a Pécsi Janus Pannonius Tudományegyetem Jogi Karán jogi szakoklevelet szerzett.

2002. május 3-án az ELTE Szociológiai, Szociálpolitikai Intézet és Továbbképző Központban szociális és pszicho-pedagógus szakvizsgát tett.

2016-ban a Kolozsvári Babes-Bólyai Tudományegyetemen teológia tudományokból doktorált.

Főiskolás éveitől a Bárczi Gusztáv GYPTK Főiskola pszichológia gyakorlatvezető tanára volt.

1998. óta szerepelt az Országos Szakértői Névjegyzékben. Szakterülete a gyógypedagógia és pszicho-pedagógia, szakirány az oligofrénpedagógia, és a pedagógiai szakszolgálat.

Az ERASMUS program gyakorlatvezető tanáraként is dolgozott.

Emlékét megőrizzük!


honlapkészítés: dupai