A telematika iránt legelkötelezettebb vállalkozás a Karzol-Trans Kft.

Hagyományteremtő céllal díjazta a logisztikai iparág példamutató gyakorlatait a hazai telematikai szektor vezető szereplője, a WebEye Magyarország Kft.

A magyar tulajdonú cégcsoport három kategóriában kereste azokat a legelőremutatóbb megoldásokat hasznosító szállítmányozó cégeket, akik tevékenysége példaértékű a piacon.

Keresték a legtöbb különböző telematikai szolgáltatást használó fuvarozót, azt a vállalkozást aki az elmúlt egy évben a legtöbb új járművet szerelte fel telematikai megoldásokkal, és azt céget aki a legrégebb óta használ telematikával kapcsolatos szolgáltatásokat. A három kategória alapján a leginnovatívabb fuvarozó a Maltacourt Supply Chain, a legdinamikusabban fejlődő Webeye-partner a Szemerey-Plus, és a telematika iránt legelkötelezettebb piaci szereplő az ecseri Karzol-Trans lett.

A telematika iránt legelkötelezettebb vállalkozás, a Karzol-Trans közel kétszáz telematikai eszközt használ, amelyekkel, a bővülésükkel párhuzamosan, az elmúlt több mint tizenkét évben fokozatosan szerelték fel a járműparkjukat. Jelenleg ők azok, akik legrégebb óta vesznek igénybe valamilyen telematikai szolgáltatást a szolgáltató partnerei közül.

/Forrás: zetapress.hu
Fotó: Karzol/


honlapkészítés: dupai