Tanuljon szakmát felnőttképzésen!

A Váci Egyházmegyei Felnőttképzési Nonprofit Kft. közel 1 éves tevékenységét követően már közel 30 képzéssel várja a tanulni vágyók jelentkezését. OKJ képzéseik között megtalálhatóak a hagyományos agrár (pl.: aranykalászos gazda, parkgondozó) a gépi ismereteket oktató (pl.: mezőgazdasági gépész, motorfűrész kezelő), és az élelmiszeripari (pl.: savanyító, zöldség-és gyümölcsfeldolgozó) képzések.

Ezen felül pedagógiai (pl.: gyógypedagógiai segítő munkatárs), hagyományos szociális (szociális gondozó és ápoló, szociális asszisztens), és gyermekgondozó (pl. kisgyermekgondozó, - nevelő, gyermek- és ifjúsági felügyelő) képzésekkel is rendelkeznek.

Nagy előny számukra, hogy az egyházmegye egészében, így Nógrád, valamint Pest megye nagyobb településein, továbbá Hatvan és Szolnok vonzáskörzetében is tudnak képzéseket szervezni és indítani, sőt csoportos jelentkezés esetén bármely településen megszervezik a képzéseket.

Nonprofit szervezetként tevékenységük közel 1 éve alatt azt tűzték ki maguk elé célként, hogy az egyházmegye azon részein is legyen lehetőség felnőttképzésre, ahol eddig nem volt elérhető, főként az életképesség javításának jegyében.honlapkészítés: dupai