Ballagás a Laky Ilonka Általános Iskolában

Június 15-én ballagtak el az Ecseri Laky Ilonka Általános Iskola végzős diákjai. A 31 nyolcadikos, osztályfőnökük, Gálné Nagy Krisztina vezetésével utoljára járta be az ismerős tantermeket.
Délután már nagy sürgés-forgás, készülődés volt az intézményben. Virágokkal, szalagokkal, lufikkal díszítették a gyerekek és a szülők az épületet. Fél ötkor megérkeztek a nyolcadikosok is, akik egy utolsó osztályfőnöki órán vettek részt. Az iskola bejárása után az ünnepség az udvaron folytatódott. Ott várták a szülők, hozzátartozók, barátok az ünnepelteket. A hetedikesek műsorában versek, dalok és ünnepi beszéd is helyet kapott. Kiss Katalin igazgatónő búcsúzó szavai után a gyerekek kézhez kapták bizonyítványaikat, melynek záradéka így szól: "Általános iskolai tanulmányait befejezte." A kitűnő tanulók és az osztályt nagyban segítő szülők könyvjutalmat vehettek át.
Az ünnepség keretében búcsúzott az iskola két nyugállományba vonuló pedagógustól. Komáromi Lászlóné és Ligeti Magdolna negyven év pedagógusi szolgálat után köszönt el az intézménytől.
honlapkészítés: dupai