Meghívó a lovasnapra

A Varázs Lovas Sport Egyesület 2018. május 27-én, vasárnap 12 órai kezdettel tartja meg a IV. Ecseri Lovasnapot a Szalaska dűlői Lovardájukban. (010/21. hrsz. A Szent Imre utca végétől néhány méter)

Az alábbi hívogatót tették közzé a rendezvényről:

Sokféle programmal készülünk mindenkinek, persze a lovak lesznek a középpontban. Az eddigi lovasnapok tapasztalatai alapján igen jó közönségünk szokott összejönni, akik nyitottak mindenre, ami szórakoztat és tágítja az ismereteket is egyben!! Mi próbálunk mindig újabb és újabb meglepetéseket bemutatni, és változatossá tenni a felhozatalt! Így most is szokásunkhoz híven 12 órai kezdettel közel 4 órás időtöltéssel várjuk a nézőket. Szeretnénk a kilátogató gyerekek és felnőttek számára is kihívásos, erőpróbás feladatokkal készülni, persze nyereményekkel!! És persze lesznek lovakkal kapcsolatos, de lovas tudást nem igénylő játékok.

Itt van mindjárt az első !! Rajz pályázat gyerekek számára !!!!!!
Téma : LOVAS GYEREKNAP A4-es méret bármilyen technika leadási határidő a lovasnapon 12 és 13 óra között a regisztrációs pultnál. Eredmény hirdetés 16 órakor. Ne feledjétek nevetekkel ellátni a kompozíciókat!

Lassan hagyománynak számító Ecseri Lovas Nap negyedik alkalommal kerül megrendezésre. Idén május 27-e, vasárnap egybe esik a gyereknappal, ami egy kiváló lehetőség a családoknak egy kis közös kimozdulásra.
Ezzel a lovas nappal közelebb szeretnénk hozni a lovas sportágakat megérthetővé téve, bepillantást nyújtva a lovak világába és a lovasok mindennapjaiba. Szeretnénk hidat építeni lovasok és lovat szerető emberek közé, azzal az elképzeléssel, hogy kérdezhetsz akár a bemutató közben is. A lovas nap végén lehetőség nyílik a közvetlen találkozásra és kötetlen beszélgetésre minden résztvevővel.

Nagy szeretettel várunk Mindenkit! Töltsünk el együtt egy kellemes lovas vasárnap délutánt.

A rendezvény minden látogató számára ingyenes!

Varázs Lovas Sport Egyesülethonlapkészítés: dupai