Elkezdődik az Arany János utca teljes felújítása

Tisztelt Ecseri Lakosok!

Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy elkezdődik az Arany János utca teljes felújítása.
A beruházás keretében teljes hosszon és szélességben újul meg az út. Először mindkét oldalon szegélykő kerül lerakásra. A jelenlegi forgalomlassító elemek megszűnnek, helyettük az útkereszteződésekben épül kiemelt burkolat a teljes kereszteződés szélességében. Az utca új aszfaltszőnyegezést kap. A munkálatoknak a padka kiépítés is a része. Nem tartalmazza a megrendelt munka a kocsibeállók megvalósítását.
A munkaterület átadása megtörtént, a kitűzéseket végzik. A látványos munkálatokat május 7-8-án kezdik el.

Az építkezés során forgalomkorlátozásokra kell számítani. A kivitelező szerint szakaszos lezárások, elterelések várhatóak, ezek pontos időpontjáról jelenleg nincsenek ismereteink. A kivitelező ígérete szerint csak néhány olyan nap lesz, amikor gépkocsival egyáltalán nem lehet közlekedni. A gépkocsik ilyen időszakban történő tárolásáról mindenki maga gondoskodik.

Kérjük a gépjárművezetőket, hogy az útépítés ideje alatt lehetőség szerint kerüljék el az Arany János utcát. Az átmenő forgalom eddig is tilos volt. Az Andrássy és Apponyi utca vasút felőli részén lakóknak a Jókai utca használatát javasoljuk. Az Apponyi, Andrássy, Rózsa, Attila, Gagarin utca lakóinak a Szegfű utcában történő közlekedés jelenthet megoldást.
Az építést végző cég műszaki vezetője: Kovács Imre. Telefonon munkaidőben hívható: Száma: 06-30/392-51-18
A munka befejezéséig a kivitelező egyéb feladatokkal történő megbízására nincs lehetőség.
Megértésüket és türelmüket kérjük. Reméljük kedvező időjárás esetén június végére készen lesz a beruházás.

Ecser Nagyközség Önkormányzata

honlapkészítés: dupai