Figyelmükbe ajánljuk a Cserfa újság novemberi számát

A lap tartalmából ajánljuk:
- 1956. hősei - az emlékműről és az ünnepségről
- Parlamenti látogatáson az ecseri diákok
- Közös emlékezés Mindenszentek napján
- Új buszvárók
- E-recept novembertől
- Idősek köszöntése
- Szent Mihály napi vigalom
- 80 milliárd forint Pest megyének

Az újság az interneten a:
http://tizenhetedik.hu/anew/galeria/files/cslapszamok/Cserfa_2017_11.pdf
oldalon olvasható el.

A lap 3. oldalán található Gál Zsolt polgármester cikke, melyet az alábbiakban is közlünk:

Több beruházás még az idén kész lesz

Átadásra került a parkoló a település központjában és átadásra kerültek a buszvárók is. Több évtizedes lemaradásunkat pótoltuk ezekkel a beruházásokkal, bízva abban, hogy kis mértékben hozzájárulunk az utazók mindennapi komfortjához.
Mint korábban már említettem, a MÁV-val is sikerült aláírnunk a megállapodást, november közepétől már az EKO Kft . üzemelteti a várótermet. Ez a nyitást, zárást, takarítást, illetve a peron és váróterem környezetének kezelését jelenti. A fűtés jelenleg nem üzemel az épületben, de az esőtől, más csapadéktól, erős széltől megvédi a várakozókat. A jegykiadó automata nem került átadásra,
annak a működtetését továbbra is a MÁV START Zrt. végzi. A nyitva tartás az épületen kifüggesztésre kerül.
Több beruházásunk elkészül még az idei évben, az önkormányzat tulajdonában
lévő épületeink szigetelése (homlokzat-és födémszigetelés), nyílászáró csere és az épület napelemmel való felszerelése rövidesen a végére ér. Az iskola felújítása befejeződött, az orvosi rendelő, a polgármesteri hivatal és az EKO Kft. által használt önkormányzati épület felújítása pedig reményeink szerint néhány hét múlva szintén befejeződik.
Az Arany János utca felújítása sajnos a vízvezetékcsere során felmerült problémák miatt átcsúszik a következő évre, addig az út ideiglenes helyreállítását a DPMV Zrt. végzi majd el. Szintén jövőre csúszik át a Kálvárián az útépítésünk és a Polgármesteri Hivatal bővítése is.
Örömmel értesültünk, hogy útfelújításra sikerült pályázati forrást nyernünk, ebből a Szent Imre utca felső szakaszát fogjuk újraaszfaltozni.
Itt köszönöm meg dr. Szűcs Lajos képviselő úrnak a segítségét. Több pályázatunk van még elbírálás alatt, remélem, ezek közül is lesz, amelyiken nyerni tudunk.

Gál Zsolt
polgármester


honlapkészítés: dupai