Csütörtökön három baleset is történt az M0 autóút keleti szakaszán

Talán az őszi időjárási körülmények is közrejátszottak azokban a balesetekben, melyek október 19-én rövid idő alatt történtek az M0 autóúton.

Először 08.36. perckor egy teherautó, egy autóbusz és két személygépkocsi ütközött össze az M3-as autópálya felé vezető oldalon, a 35-ös kilométernél. A fővárosi hivatásos tűzoltók végezték a helyszínen a műszaki mentést. A forgalom félpályán haladt. Személyi sérülés nem történt.

Tíz perccel később összeütközött egy teherautó és egy gépkocsi a 34-es kilométernél, a M3 felé vezető oldalon. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki, akik áramtalanították a járműveket és megkezdték a műszaki mentést. A munkálatok idejére a sztráda Megyeri híd felé vezető oldalának érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A balesetben egy ember megsérült, ezért őt a mentők ellátták.

09.33. perckor egy teherautó és két gépkocsi csütörtök délelőtt az M0-ás autóút Érd felé vezető oldalán, Ecser közigazgatási területén, a 43-as kilométernél. A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói vonultak ki, akik áramtalanították a járműveket és végezték a műszaki mentési munkálatokat. A balesetben két ember megsérült.

Kérjük a gépkocsivezetőket, hogy a ködös időben fokozott óvatossággal közlekedjenek!
Sajnos sok olyan gépjármű jár az utakon, amelyeknek meghibásodott a világítása. Itt (volt) az ideje a járművek őszi felkészítésének.


(Fotó: MTI /Varga György/ illusztráció)

honlapkészítés: dupai