Idősek Napi köszöntés

Ecser Nagyközség Önkormányzat az Idősek Napja alkalmából invitálta az ecseri szépkorúakat a Művelődési Házba. A hagyományos teadélutánra október 2-án került sor. A vendégeket (és a szervezőket is) több meglepetés várta.

Az Andrássy utcai Óvodába járó gyermekek kedves műsorral készültek, és nagy sikerrel adták elő verseiket, mondókáikat. A nyugdíjasokat Gál Zsolt polgármester köszöntötte.Tarnai Kiss László énekművész, a Dankó Rádió vezető szerkesztője és fia Tarnai Dániel műsora tette fel a koronát a délutánra.

Melyek voltak a meglepetések? Az első az volt, mikor a program kezdetekor az egész környéken megszakadt az áramszolgáltatás. Senki nem ment haza, és Tarnai Kiss László is fellépett. Talán a harmadik számot énekelte, mikor "visszajött" a villany. Ezután már semmi sem gátolta a remek produkciót. Olyan jó hangulatú délután kerekedett, mely évek óta nem volt. Majd' negyed hatig énekelt nevetett együtt a közönség művész úrral.
A második meglepetés az ovisok remek műsora volt, a harmadik pedig azok az aranyos ajándékok, melyeket az óvónők készítettek a vendégeknek.
honlapkészítés: dupai