Visszaélések a DPMV Zrt. nevével

Időről - időre előfordul, hogy bűnözők valamelyik közmű-szolgáltató dolgozóinak kiadva magukat próbálnak meg bejutni a lakásokba. Most a Dél Pest Megyei Víziközmű Szolgáltató Zrt. tett közzé egy felhívást, amelyben konkrétan nem nevezett meg települést, de hasznos tudni az alábbi információt:

Figyelem!

Bejelentések alapján felhívjuk a Tisztelt Felhasználók figyelmét, hogy ismeretlen személyek Társaságunkra való hivatkozással próbálnak bejutni az ingatlanokba mérőcsere / mérő ellenőrzés / tömítés csere, illetve ellenőrzési feladatok végzése címén. Az előzetes egyeztetés nélkül érkező személyek fehér színű gépjárművel érkeznek és általában 10-12 ezer forint körüli összeget kérnek tevékenységükért. Az eddigi bejelentések alapján főként idős személyeket próbálnak megtéveszteni.

Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Társaságunk ilyen jellegű feladattal nem bízott meg külső alvállalkozót, illetve, ahogyan azt már a „KEZDJÜK TISZTA LAPPAL” című felhívásunkban is jeleztük:
TÁRSASÁGUNK DÍJMENTESEN VÉGZI A FELHASZNÁLÁSI HELYEK ELLENŐRZÉSÉT, ÍGY AZ ELLENŐRZÉST VÉGZŐ KOLLÉGÁINK SEMMILYEN JOGCÍMEN SEM JOGOSULTAK AZ ELLENŐRZÉS SORÁN BÁRMINEMŰ DÍJAT KÉRNI VAGY ELFOGADNI!

Kérjük, hogy amennyiben a fent leírt módon – Társaságunkra való hivatkozással – keresik meg Önöket, akkor ne engedjék be az illetőket ingatlanaikra. Ezen kívül kérjük, hogy az esetet jelentsék a rendőrségen, vagy ha bizonytalanok, akkor érdeklődjenek a Társaságunk 06-29/340-010 központi elérhetőségén.

Gyál, 2017. szeptember 21.

Sárosi István
elnök-vezérigazgató


honlapkészítés: dupai