Továbbjutás a Pest megyei Kupában

Üllő S. E. II. - Ecser S. E. 3 - 4 (1-2)
Vasárnap a felnőtt labdarúgó gárda Üllőre utazott, hogy összecsapjon az Üllő SE II csapatával.
A mérkőzést a kiváló minőségű főpályán játszották le a fiúk, nagyon biztató játékkal és újabb győzelemmel zárták a derbit.
A meccs igen kedvezően alakult számunkra, mivel 4-1-re is vezettünk, de a hazaiak erősítettek és a végére sikerült részben ledolgozniuk a hátrányt, a vége 4-3 lett.
Összeállításunk: Szabó Szabolcs levente, Paluska Mihály, Lovas Richárd, Görög Zsolt (Szilágyi József 88'), Zámbó Tíbor, Budavári Bence, Magyar Norbert (Hunyadi Róbert Imre 89'), Virág Tamás (Fodor László 68'), Gubcsó Dávid, Szabó András Attila, Lipták Gábor.
Gólszerzőink: Görög Zsolt a 43. és a 67. percben, Zámbó Tíbor a 23. és a 47. percben.
A bajnokságban az ecseri csapat két meccset játszott eddig, és mindkétszer győzött. A góllövőlistát Görög Zsolt és Zámbó Tíbor vezeti négy-négy találattal. Az együttes 6 ponttal a tabella második helyén áll.

Szeptember 6-án, szerdán a tavalyi Pest megyei Kupa döntőse, a Gyömrő együttese látogatott Ecserre, kupamérkőzésre.
Az eredmény:
Ecser S. E. - UFC Gyömrő 3-3 ((0-0)
Összeállításunk: Szabó Szabolcs Levente, Paluska Mihály, Hunyadi Imre Róbert (Varga Dominik 87'), Lovas Richárd, Magyar Norbert, Virág Tamás, Gubcsó Dávid, Fodor László (Szilágyi József 82'), Pásztor Zoltán Árpád (Görög Zsolt 66'), Földesi András, Lipták Gábor.
Az első félidő gól nélküli döntetlennel zárult. A második játékrészben az ecseri csapat szerezte meg a vezetést, de a gyömrőiek fordítottak. Sikerült kiegyenlíteni, és ismét vezetéshez jutni. A 92. percben tizenegyesből alakult ki a döntetlen állás.
Góllövőink: Lovas Richárd, Lipták Gábor, Gubcsó Dávid.
Mivel a Gyömrő magasabb osztályban játszik, az ecseri csapat jutott tovább.


honlapkészítés: dupai